SOLGT: Etter å ha utviklet Eikparken i 15 år, og senere fått med SSS Holding på eiersiden, selger nå Fevang Eikparken.
SOLGT: Etter å ha utviklet Eikparken i 15 år, og senere fått med SSS Holding på eiersiden, selger nå Fevang Eikparken.

Kjøper kontorpark i Drammen

Tress Fonds har kjøpt en kontorpark med fem bygg i Kobbervkdalen rett sør for Drammen sentrum.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har solgt mye eiendom det siste halvannet året, og med skiftet i markedet kan det se ut til at vi har vært heldige der. Det gjør at vi nå er aktive med å kjøpe ny eiendom. Dette er det andre kjøpet på kort tid, så vi er godt i gang. Eiendommene passer bra inn hos oss, med sine krav til aktiv eiendomsforvaltning. Vårt motto er «Vi skaper litt verdier hver dag», og profilen på Eikparken passer jo bra i så måte. Vi er fornøyde med å ha med selgerne videre på en andel i prosjektet, da får vi god kontinuitet, sier Tress sjef Jarle Villumstad.

Han har akkurat kjøpt Eikparken i Kobbervikdalen fra Fevang og SSS Holding. Partene opplyser ikke om eiendomsverdien i transaksjonen, men Eikparken Eiendom, som er selskapet som eier eiendommene, hadde leieinntekter på 13,6 millioner kroner i 2021.

– Vi har utviklet eiendommen over 15 år og slo oss etter hvert sammen med SSS Holding. Sammen har vi blant annet fullført nybygget Gråterudveien 5 og nå ønsker vi å føre stafettpinnen videre for å frigjøre både kapital og tid, sier Martin Fevang i Fevang AS.

DNB Næringsmegler var rådgiver for selgerne i transaksjonen ved rådgiver Gunnar Selbyg og analytiker Christoffer Mork Lunde.

– Vi gir honnør til begge partene for konstruktivt samarbeid og retter en takk til Fevang AS og SSS Holding for tillitten i forbindelse med oppdraget, sier rådgiver Gunnar Selbyg i DNB Næringsmegling.

Selgers advokat har vært TYR Advokatfirma ved Fredrik Edvardsen og kjøpers advokat har vært BSN Advokatfirma ved Børge Nygårdshaug.

Powered by Labrador CMS