Aktuelt:

MENER AKSJEN ER BILLIG: Christian Ringnes mener Eiendomsspar-aksjen er underpriset og bruker Eiendomsspars penger på å kjøpe aksjer i Eiendomsspar.

Eiendomsspar bladde opp 230 mill.

Eiendomsspar har kjøpt egne aksjer for 230 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Eiendomsspar fortsetter å investere i sine egne aksjer. Mandag meldte selskapet at det har kjøpt 556.984 Eiendomsspar-aksjer til kurs 413 kroner. Det tilsvarer 230 millioner kroner.

Christian Ringnes har tidligere identifisert store tilbakekjøp av egne aksjer i Eiendomsspar med rabatt som en av tre nøkkelgrunner for selskapets fantastiske verdiøkning fra 1984 til nå. Og det er ikke småsummer som Eiendomsspar pløyer inn i egne aksjer. For to år siden meldte selskapet at det hadde kjøpt egne aksjer for 1,2 milliarder kroner til kurs 400 kroner.

– Når Eiendomsspar-aksjen er priset lavere enn våre verdier, mener vi det er bedre å kjøpe seg selv enn eiendom ute i markedet. Vi vet også nøyaktig hva vi kjøper når vi kjøper egne aksjer, sier sa Ringnes til Estate Nyheter etter storhandelen da.

Ett år og to måneder senere meldte Eiendomsspar kjøp av ytterligere aksjer for 175 millioner kroner. Samtidig kjøpte Eiendomsspars storaksjonær Victoria Eiendom aksjer i Victoria Eiendom for 653 millioner kroner

Powered by Labrador CMS