Content

Designers Saturday 2021 – møteplassen for interiørarkitektur.

Det er med stolthet vi viser frem norsk produsert interiør på denne møteplassen. Vår fabrikk på Åmot var i år representert for femte gang på Designers Saturday.

Designers’ Saturday finner sted i Oslo anhvert år og er den største og viktigste møteplassen for design- og interiørarkitektur i Norge. Det er ca. 6000 fagbesøkende og 170 utstillere DS skal gi inspirasjon, faglig oppdatering og kollegiale- og sosiale møteplasser.

Det er 5. gangen Modulvegger er representert med egen stand på denne messen. Årets stand er bygget opp i samarbeid med Ege tepper og Glamox. På denne messen knyttes båndene nærmere interiørarkitekter som ønsker inspirasjon og mer teknisk informasjon om produktene de beskriver i sitt arbeid.

Standen er bygget opp med produktene som vi ser er i vinden hos interiørarkitekter og våre kunder. Produktene Modulvegger i hovedsak viste frem var MV-Trespiler https://www.modulvegger.no/produkter/mv-trespiler/ og glassveggen MV-Panorama New York style https://www.modulvegger.no/produkt/mv-panorama/

De samme produktene og mange flere finnes også for visning i våre nye kontorlokaler og show room i Brynsveien 18C.

Powered by Labrador CMS