Karriere:

TIL CBRE: Lars Haugen og Jakob Westberg kommer fra henholdsvis Danske Banks Family Office-avdeling og Bertel O. Steen.
TIL CBRE: Lars Haugen og Jakob Westberg kommer fra henholdsvis Danske Banks Family Office-avdeling og Bertel O. Steen.

CBRE styrker analyseteamet

CBRE har ansatt Lars Haugen og Jakob Westberg for å styrke det norske analyseteamet.

Publisert

Lars Haugen er ansatt som Senior Analyst og vil lede norsk markedsrappotering og -analyse. Lars har tidligere jobbet som Private Banker i Danske Banks Family Office-avdeling, og har en master i finans fra Norges Handelshøyskole.

Jakob Westberg er ansatt som Senior Analyst og vil lede vårt arbeid innenfor Business Intelligence. Jakob har erfaring som Big Data Analyst i Bertel O. Steen og har en master i finans og investering fra Copenhagen Business School.

– Vi er veldig glade for å ønske Lars og Jacob velkommen til vårt team i Oslo. Bredden og dybden i CBREs analysekapasitet bidrar i stadig større grad til å støtte våre kunder i å ta kvalifiserte beslutninger. Lars og Jakob vil bidra betydelig med innsikt i vårt norske marked, sier Colin Waddell, Administrerende direktør i Norge og Norden.

Lars og Jakob er begge tilknyttet CBRE Research - et team på over 500 analytikere med ekspertise på tvers av eiendomstyper, bransjer og markeder. CBREs ledende data- og analyseplattform, samt økonometriske analyser gir uovertrufne prognoser og beslutningsgrunnlag for investorer så vel som leietakere.

Powered by Labrador CMS