Transaksjon:

ASKER: Disse kombibyggene, beliggende i Røyken Næringspark, bytter nå eier fra Ticon Eiendom til et Carnegie-syndikat.
ASKER: Disse kombibyggene, beliggende i Røyken Næringspark, bytter nå eier fra Ticon Eiendom til et Carnegie-syndikat.

Carnegie-syndikat kjøper av Ticon Eiendom

Et syndikat tilrettelagt av Carnegie har kjøpt eiendommene Johan Follestads vei 18 og 19, lokalisert i Røyken Næringspark i Asker.

Publisert

Eiendommene inneholder to moderne kombinasjonsbygg på til sammen rundt 10 000 kvadratmeter, ferdigstilt i henholdsvis 2018 og 2020. Ticon Eiendom AS er utvikler og selger.

Røyken Næringspark ligger midt mellom Oslo og Drammensfjorden, og er en attraktiv beliggenhet for lager- og logistikkaktører som kan dra nytte av den strategiske plasseringen. Næringsparken er på ca. 400 DA, og et av de raskest voksende industriområdene på Østlandet.

- Ticon kjøpte og startet utviklingen av eiendommene i 2017, og kan med dette salget se tilbake på en veldig fin reise i Røyken Næringspark. Slike kombinasjonsbygg innenfor lager og logistikk har de siste årene blitt svært attraktive investeringsobjekter, og nå var timingen for salg riktig for vår del, sier Thomas Falck-Pedersen, administrerende direktør i Ticon Eiendom.

Ticon Eiendom er i dag en utvikler og forvalter av bolig og næringseiendom. Selskapet har en over 75 år lang historie, hvorav 25 år som aktiv pådriver for eiendoms- og byutvikling i Drammen.

Ticon har utviklet og ferdigstilt over 1.000 boliger i egen regi, og eier/forvalter ca. 60.000 kvadratmeter næringseiendom.

- Salget av denne eiendommen er i tråd med Ticons strategi. Etter en lengre periode med utvikling av eiendommer i vår portefølje er vi nå på søk etter nye muligheter, også utenfor Drammensregionen, avslutter Falck-Pedersen.

- Røyken Næringspark har utviklet seg til å bli en attraktiv næringspark med stor interesse fra gode leietakere de siste årene. Vi ser dette som en spennende investering for våre investorer med gode lagerlokaler i et fremtidsrettet område, sier Fredrik Bø, leder av Carnegie Project Finance.

Partene har ikke opplyst transaksjonssummen.

SPG Corporate Finance var megler i transaksjonen.

Powered by Labrador CMS