ØY: Dette var ei industri-øy inntil for noen år siden. Her skal det bygges 415 boliger.
ØY: Dette var ei industri-øy inntil for noen år siden. Her skal det bygges 415 boliger.

Bygger for 112 mill på øya i Oslofjorden

Denne gangen gjelder avtalen 33 leiligheter.

Publisert Sist oppdatert

Veidekke har inngått nok en av byggeavtale i prosjektet Jarlsø Fjordpark. Kontrakten er en totalentreprise verdt 112 millioner kroner eksklusive moms, ifølge en pressemelding.

- Fjordparken som ligger sentralt på øya, blir vårt tredje prosjektet sammen i løpet av de siste årene. God arkitektur og kvalitet i tillegg til den unike beliggenheten, har bidratt til å etablere øya som et attraktivt boligområde for mange, sier distriktsleder Lars N. Hjertås i Veidekke Bygg Vestfold og Telemark.

Jarlsø Eiendom har lenge arbeidet med å utvikle boområdet på den 180 mål store Jarlsø i skjærgården utenfor Tønsberg. Her har beboerne umiddelbart nærhet til fjorden og skjærgårdsnaturen.

Opprinnelig var dette ei lukket industri-øy, men etter at brua og øya ble åpnet for allmennheten begynte utbyggingen i 2007. Siden er 318 leiligheter ferdigstilt.

Populært boområde

Prosjektet Fjordparken består av 33 leiligheter fra 53 til 160 kvadratmeter med blant annet parkeringskjeller og felles takterrasser. Prisene varierer fra 3,96 til 14,88 millioner kroner – 25 leiligheter er solgt allerede. Øya er regulert for 415 boliger.

Stian Røed i Jarlsø Eiendom sier dette prosjektet har blitt veldig godt mottatt i markedet.

- Nøkkelen til å realisere prosjektet i en periode med økende byggekostnader har vært det gode samarbeidet med KB arkitekter og Veidekke. Sammen har vi funnet frem til løsninger som gir en kombinasjon av å imøtekomme kjøpernes behov og få til god byggeprosess, påpeker han.

Byggingen er allerede i gang og har planlagt overlevering i slutten av 2024.

Powered by Labrador CMS