STOR DEAL: Niam er på kjøperen og er interessert i flere eiendommer i Oslo.

Niam kjøper Helsfyr Panorama

Niam har inngått avtale om kjøp av Helsfyr Panorama med overtakelse 30. juni 2023 og øker med dette sin Oslo-portefølje.

Det er Bryn Eiendom som selger kontorbygget på 21.200 kvadratmeter med adressen Innspurten 9. Morten Roland, Country Manager i Niam Norge er fornøyd med kjøpet.

– Høyhus-konstruksjonen gir gode kontorkvaliteter, det er gangavstand til velutviklet offentlig kommunikasjon og god parkeringsdekning på eiendommen. Bygget har BREEAM In-Use Very Good sertifisering, og vi ser frem til å videreutvikle eiendommen og ytterligere forbedre miljøprofilen i tråd med Niams bærekraftsambisjoner. Vi ønsker å takke selger for en god og ryddig prosess, sier Morten Roland, Country Manager i Niam Norge.

– Bakgrunnen for salget er hovedsakelig at vi ikke har fått de synergieffektene vi håpet på i forhold til vår portefølje på Bryn hvor vi er største utleier av næringseiendom. Vi ønsker å takke Niam for en god prosess og ønsker de lykke til videre med eiendommen, kommenterer Eiendomssjef Trine Lise Myrengen i Bryn Eiendom.

Morten Roland.

Ifølge Morten Roland er Niam i investeringsmodus fremover.

– Vi ser at markedet har korrigert seg, og er klare for nye kjøp på vegne av Niams fondsstrukturer når de riktige mulighetene byr seg. Vi ser etter Core Plus og Value Add eiendommer innen ulike segmenter. Partnerskap vil også være aktuelt innen begge investeringsstrategier, avslutter Roland.

Advokatfirmaet Selmer var juridisk rådgiver for Niam og Advokatfirmaet Haavind var juridisk rådgiver for Bryn Eiendom. Malling & Co Corporate Real Estate var transaksjonens mellommann ved Anders Malling.

Powered by Labrador CMS