NY JOBB: Jill Akselsen.

Snart skal Jill Akselsen jobbe med eiendomsutvikling i Norgesgruppen

1. februar blir Jill Akselsen ny regiondirektør i NorgesGruppen Agder.

Publisert Sist oppdatert

Jill Akselsen har flere års fartstid i eiendomsbransjen, både fra rådgiverbransjen og med utvikling av bolig, kontor og handel. De seneste årene har hun vært administrerende direktør i J.B. Ugland Eiendom og i BRG Utvikling.

- Jeg har hatt noen fantastiske år der jeg har fått være med på store utviklingsprosjekter i regionen, så det skulle litt til for å flytte på seg. Men det ble for fristende da jeg ble kontaktet om muligheten for å bidra hos et av landets største selskaper, som også representerer de dyktigste eiendomsmiljøene. Norgesgruppen er en type mulighet som man bare må takke ja til, sier Akselsen i en pressemelding.

Etter nyttår går hun til stillingen som regiondirektør i NorgesGruppen Agder. Hun overtar stillingen etter Peder Syrdalen, som går av med pensjon etter 2023.

Eiendomsutvikling

NorgesGruppen er inndelt i 12 regioner. Region Agder representerer cirka 130 dagligvarebutikker, i tillegg til konsepter innen servicehandel.

Regiondirektør har ansvaret for å ivareta konsernets kommersielle interesserer i regionen. Oppgavene innebærer å jobbe aktivt med utvikling av regionen gjennom prospecting, nyetableringer og eiendomsutvikling.

- En vesentlig faktor for at jeg valgte Norgesgruppen er de tydelige bærekraftmålene på områdene miljø, helse og mennesker. Disse preger hele virksomheten, fra drift, produktutvikling og produksjon til forretningsutvikling, investeringer og HR, fremholder Akselsen.

Powered by Labrador CMS