LEDER: Ingrid Elisabeth Moe skal lede skuta videre.

Skal lede Braathen videre

Ingrid Elisabeth Moe starter i stillingen 1. januar

Publisert

Ingrid Elisabeth Moe er tilsatt som daglig leder i Braathen Eiendom med virkning fra 1. januar 2023. Hun har fungert som konstituert i stillingen siden tidligere daglig leder Leif Arne Røsnes sin tragiske bortgang i mars i år, ifølge en pressemelding.

– Ingrid har gjort en utmerket jobb med å lede selskapet gjennom en tung periode. Utnevnelsen er også en naturlig videreutvikling der hun i 2020 fikk tittelen direktør for utleie og marked. Hun er en dyktig leder og har hatt en nøkkelrolle i en vellykket foredling av byggene våre, sier styreleder Jens Petter Rønning.

– Jeg gleder meg til å bringe selskapet videre sammen med den genuint gode gjengen i Braathen. Dette er et teamarbeid, og jeg har med meg 30 gode kollegaer som alle gjør en stor innsats hver eneste dag. Selskapet er godt rustet for tiden vi går inn i, med solide leietakere og kvalitetseiendommer med beste beliggenhet, sier Moe.

Ny styreleder

Selskapet gjør også endringer i styrets ledelse. Styreleder Jens Petter Rønning trer av etter å ha vært styreleder i selskapet siden 2008. Rønning hadde inntil dette rollen som daglig leder, og har jobbet for Braathen Eiendom siden 1971.

Andreas Rørvik trer inn som ny styreleder. Han er partner i advokatselskapet BAHR, og har vært styremedlem i Braathen Eiendom siden mai 2022.

- Andreas har bistått oss i mange år og kjenner selskapet godt. Han er en respektert og dyktig eiendomsadvokat, og vi er veldig tilfredse med at han vil bli styreleder, uttaler Moe på vegne av eierne og selskapet.

Powered by Labrador CMS