Karriere:

DAGLIG LEDER: Ingrid Elisabeth Moe.
DAGLIG LEDER: Ingrid Elisabeth Moe.

Blir daglig leder i Braathen Eiendom

Styret i Braathen Eiendom har innstilt Ingrid Elisabeth Moe som konstituert daglig leder.

Publisert Sist oppdatert

I anledning Leif Arne Røsnes sin tragiske bortgang, ble det avholdt ekstraordinært styremøte i Braathen Eiendom Holding AS den 16. mars. Styret har besluttet å innstille Ingrid E. Moe som Konstituert Daglig Leder i Braathen Eiendom. Moe startet i Braathen Eiendom i 2018.

– Innstillingen ses som en naturlig videreutvikling der Moe i 2020 fikk tittelen Direktør for Utleie og Marked og har i den sammenheng styrket merkevaren til Braathen Eiendom. Hun er en dyktig leder, har hatt en nøkkelrolle i en vellykket foredling av byggene våre og av tjenestekonseptet Flyt, sier styreleder Jens Petter Rønning.

– Jeg takker for tilliten og tar på meg oppgaven med stor ydmyket. Å miste Leif Arne er ufattelig trist. Han har satt dype spor og har betydd svært mye for både kollegaene, selskapet og bransjen. Jeg ser frem til å videreforedle det gode arbeidet som er gjort sammen med mine kompetente kollegaer i Braathen Eiendom. Vi er nå i en overgangsfase hvor mange av våre byggeprosjekter avtar, samtidig som vi utvider Flyt-konseptet med utleie av både møterom og auditorium, i tillegg til den ordinære utleien, sier Ingrid E. Moe.

Powered by Labrador CMS