STØRSTE BREEAM-SERTIFISERTE BOLIGPROSJEKT: Nyegaardskvartalet på Storo i Oslo.
STØRSTE BREEAM-SERTIFISERTE BOLIGPROSJEKT: Nyegaardskvartalet på Storo i Oslo.

Blir bærekraftsdirektør i Nordr

Audun Blegen er ansatt som bærekraftdirektør i Nordr.

Publisert

Ansettelsen er et ledd i boligutviklerens økte satsing på bærekraft. Han rapporterer till Jonas Engelblom, konserndirektør for strategi, merkevare ocgkommunikasjon og begynner i den nye stillingen den første september.

– Nordr har en offensiv holdning til det grønne skiftet. Både kunder og samfunnet forventer det av oss, samtidig som vi ser at dette gir gode forretningsmuligheter og mulighet til å sikre grønn finansiering av våre prosjekter, sier konsernsjef Baard Schumann.

Audun Blegen.
Audun Blegen.

Nordr var først i Sverige med å Svanemerke alle sine boliger og har levert det største BREEAM-sertifiserte boligprosjektet i Norge på Nyegaardskvartalet i Oslo. Nordr er også Nordens ledende utvikler av boliger i massivtre, både gjennom sitt datterselskap Folkhem i Sverige og gjennom egne prosjekter.

– Nordr har etablert en solid posisjon innenfor bærekraft og er godt i gang med det grønne skiftet. Jeg gleder meg til å sette ytterligere trykk på dette arbeidet. Vår kunnskap skal nå komme både samfunnet og kunder til gode, ved at vi leverer like solid innenfor klima og miljø som i øvrige deler av vår virksomhet, sier Audun Blegen.

Powered by Labrador CMS