LEVERER: Jon-Erik Lunøe i Bane NOR Eiendom leverte et resultat før skatt på 156,1 millioner kroner i andre tertial.
LEVERER: Jon-Erik Lunøe i Bane NOR Eiendom leverte et resultat før skatt på 156,1 millioner kroner i andre tertial.

– Stabilt boligsalg rundt knutepunkt

Bane NOR Eiendom tjente 156,1 millioner kroner i andre tertial. Statsforetaket melder om stabilt salg av boliger rundt knutepunktene i et urolig boligmarked.

Publisert Sist oppdatert

– Det er interessant å se hvor stabilt eiendomssalg rundt knutepunkt holder seg. I et usikkert marked, opplever vi ikke nedgang i salg av leiligheter rundt togstasjoner.

Det sier adm. direktør Jon-Erik Lunøe i Bane NOR Eiendom i forbindelse med at resultatrapporten for andre tertial er blitt offentliggjort. I løpet av tertialet ferdigstilte og overleverte Bane NOR Eiendom 103 boliger i Saga Terrasse i Jessheim. Det var også byggestart på flere boligprosjekter.

Totalt oppnådde Bane NOR Eiendom leieinntekter på 360,7 millioner kroner i andre tertial, en økning fra 314,4 millioner kroner i samme periode i fjor. Brutto driftsresultat steg fra 242,6 til 272,6 millioner kroner, mens driftsresultatet endte på 124,9 millioner kroner. Før skatt tjente Bane NOR Eiendom 156,1 millioner kroner i andre tertial.

Bane NOR Eiendom har investeringseiendommer for 6,83 milliarder kroner og utviklingseiendom og eiendoms som er klassifisert for salg for 4,28 milliarder kroner. Foretaket sitter dermed på eiendom verdsatt til 11,1 milliarder kroner.

Powered by Labrador CMS