NYTT: Dette hotellet skal stå ferdig om to år.

Stordalen, Reitan og Bane Nor Eiendom med hotell i Kristiansund

Hotellet blir en sentral del i revitaliseringen av Devoldholmen.

Publisert

Strawberry er enige med Bane NOR Eiendom og Reitan Eiendom/RELOG om å drifte et nytt hotell på kaikanten i storsatsingen Campus Kristiansund ifølge en pressemelding.

Med første byggetrinn av Campus Kristiansund snart ferdigstilt, er det nå klart at Strawberry skal drifte hotellet som blir en del av de neste trinnene i storsatsingen. Hotellet får 184 rom, konferansefasiliteter, restaurant, bar og treningsrom. Det skal stå ferdig i 2026.

– Kristiansund er i fin utvikling med et vitalt næringsliv, rikt kulturliv og fantastiske natur- og friluftslivopplevelser. Med Campus Kristiansund får byen enda en vitamininnsprøyting i form av attraktive fasiliteter for utdanning, forskning og næring. Der folk møtes og trives, trengs det også møtesplasser, og for oss var det ingen tvil om at dette måtte vi være med på, sier administrerende direktør Torgeir Silseth i Strawberry.

Utvikler for fremtiden

Campus Kristiansund er et samarbeidsprosjekt mellom Bane NOR Eiendom og Reitan Eiendom/RELOG hvor hele det gamle industri- og næringsområdet ved havnebassenget på Devoldholmen skal utvikles.

Dette skal bli en felles arena for høyere utdanning, forskning og innovasjon på Nordmøre. Et hotell sammen med Campus skal ifølge meldingen komplettere omrammingen av det nye torget blir en solfylt plass i sentrum.

– Vi merker allerede hvor utrolig viktig Campus Kristiansund er for byen og regionen, og som byggherre er det viktig å få på plass også de riktige aktørene for næringsdelen i storsatsingen. Et hotell er en sentral del for å oppnå målet vårt om en ny, levende bydel hvor lokalbefolkning og tilreisende trives døgnet rundt, sier daglig leder Kristin Haug Lund i Devoldholmen Utvikling.

Powered by Labrador CMS