Karriere:

LEDERBYTTE: Anders Solaas går av som sjef i Cushman & Wakefield Realkapital og overlater sjefsstolen til Petter Wøien-Christensen.
LEDERBYTTE: Anders Solaas går av som sjef i Cushman & Wakefield Realkapital og overlater sjefsstolen til Petter Wøien-Christensen.

Anders Solaas slutter i Cushman - Petter Wøien-Christensen tar over

Anders Solaas slutter som sjef i Cushman & Wakefield Realkapital etter uenighet med styret om veien videre. Petter Wøien-Christensen tar over ledelsen av eiendomsrådgiveren.

Publisert

Petter Wøien-Christensen tar over som adm. direktør i Cushman & Wakefield Realkapital. Han kom til selskapet i 2016 og har vært partner siden 2019. Han har blant annet ledet transaksjonsteamet i GVA CRE.

– Petter Wøien-Christensen har lang erfaring fra eiendomsmarkedet og et bredt nettverk i bransjen. Han har levert svært gode resultater for Cushman & Wakefield Realkapital gjennom en årrekke. Jeg er glad for at Petter har påtatt seg rollen med å lede selskapet videre og ser frem til samarbeidet, sier styreleder Peer Christensen.

Anders Solaas har ledet selskapet siden 2018.

– Jeg har fått lov til å lede Cushman & Wakefield Realkapital gjennom en spennende tid og vært med på en flott reise med gode kollegaer. Når jeg nå opplever at styret og jeg har ulike syn på veien videre, er vi blitt enige om at det er riktig med et lederskifte, sier Anders Solaas.

– Cushman & Wakefield Realkapital har en sterk posisjon i Norge og et solid internasjonalt nettverk. Vi har de siste årene tatt betydelige markedsandeler og skal fortsette den positive utviklingen av selskapet. Vår viktigste oppgave er å se muligheter i et marked der rammebetingelsene er i endring, sier Petter Wøien Christensen.

Petter Wøien-Christensen tiltrer som administrerende direktør 1. oktober 2022.

På spørsmål om hva Anders Solaas skal gjøre nå, svarer han at han vil bruke litt tid på å se på mulighetene.

– Nå skal jeg ha min første høstferie noen gang. Og så blir det viktig å finne det jeg har lyst til å drive med, sier Solaas til Estate Nyheter.

Verken han eller Peer Christensen ønsker å utdype hva som ligger bak uenigheten om veien videre.

– Jeg vil få takke Anders Solaas for hans ledelse gjennom de siste årene og ønske lykke til videre, avslutter styreleder Peer Christensen.

Powered by Labrador CMS