Tvenge vant Cityprisen

Det var Tvenge-familiens Fram Eiendom som stakk av med Cityprisen 2015 for utviklingen av Karenslyst Allé 49 til 53.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Torsdag kveld ble Cityprisen 2015 delt ut på Citykonferansen. De nominerte var KLP Eiendoms Paleet i Oslo, Fritzøe Brygge/Hammerdalen og Fram Eiendoms Kareenslyst Allé 49-53. Vinneren av Cityprisen 2015 ble Kareenslyst Allé 49-53. Juryen skriver følgende om vinneren: « Årets vinner har lang fartstid i eiendomsutviklerbransjen, og har på mange måter vært med siden starten i norsk sammenheng. Vinnerprosjektet er da også resultat av erfaring, langsiktig tenking og troen på kontinuitet og forpliktende tilstedeværelse i de områdene man utvikler.»

Juryen trekker frem at Fram Eiendom har «vist investeringsvilje, tatt risiko og er langt på vei ansvarlig for at en hel bydel i Oslo gradvis har endret karakter fra trist transittområde til en urban destinasjon».

Torstein Tvenge og Fram Eiendom får en stor del av æren for at Skøyen har utviklet seg til en urbant og levende bydel. Fram har utviklet eiendom på Skøyen i mange år og har en betydelig eiendomsportefølje der. «Vinneren har vist investeringsvilje, tatt risiko og er langt på vei ansvarlig for at en hel bydel i Oslo gradvis har endret karakter fra trist transittområde til en urban destinasjon», skriver juryen om Fram Eiendom.

Marianne Tvenge i Fram Eiendom mottok prisen sammen med Hans Petter Styrevik.

– Dette er en stor ære for Fram Eiendom. Vi kjøpte flere tomter på Skøyen for ca. 10 år siden, og da var vestre del av Kareenslyst Allé en død bydel, sier Styrevik.

– Vi har vært opptatt av å skape et milø og en levende gate, sier Marianne Tvenge, som vil takke Arcasa Arkitekter og Grindaker landskapsarkitekter og entreprenøren Skanska.

Powered by Labrador CMS