Biltjenesten trenger lokaler innenfor Ring 3. Illustrasjonsfoto: Shutterstock.
Biltjenesten trenger lokaler innenfor Ring 3. Illustrasjonsfoto: Shutterstock.

Staten jakter parkeringsplasser

Regjeringens biltjeneste trenger garasjeplass til 50 biler og kontorlokaler på 350 til 500 kvadratmeter.

Publisert Sist oppdatert

Det er Statsbygg som nå er ute med et søk etter lokaler til Regjeringens biltjeneste. Biltjenesten består av ca. 30 personer og ca. 50 biler. Statsbygg søker etter lokaler innenfor Ring 3 i Oslo med god tilknytning til overordnet vegnett. Lokalene må tilby både en garasjedel og en kontordel i umiddelbar nærhet til hverandre.

Ifølge søket er det ønskelig med garasjeplass til 50 biler. «Garasjen må være adskilt fra andre brukere og bør ideelt sett ha to adskilte inn- og utkjøringsmuligheter», skriver Statsbygg i søket. Garasjeanlegget må også ha lagringsplass for bildekk, løftebukk for dekkskifte, rekvisitarom og mulighet for vask og vedlikehold av bilene. Vaskemuligheten kan også være i umiddelbar nærhet til garasjeanlegget, men det må være plass til tørt vedlikehold av bilene i anlegget.

Biltjenesten trenger også kontorfasiliteter på 350 til 500 kvadratmeter. Kontorarealene bør inneholde blant annet møterom (plass til inntil 30 personer), koordineringsrom (inntil 15 plasser), tre cellekontor/arbeidsplasser, fire hvilerom og kjøkken med spiseplass til ni.

Biltjenesten vil leie i fem år fra oktober 2018.

Powered by Labrador CMS