Eiendomsbransjen feiret seg selv

Årets Citykonferanse ble en suksess. Mer enn 400 eiendomsaktører deltok på årets Citykonferanse, som med et fullspekket program varte fra de tidlige morgentimer til sent på natt.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Aldri har så mange eiendomsfolk vært samlet på ett sted, og aldri har vel stemningen vært så høy som under årets Citykonferanse. Med mer enn 400 deltakere var deltakelsen rekordstor, og de tilstedeværende lot til å få innfridd sine forventninger.

Fyldig menyCitykonferansen har tradisjonelt bestått av et dagsseminar relatert til eiendom, men i år tilbød arrangørene Foreningen Næringseiendom og bladet NæringsEiendom en fyldigere meny. I tillegg til et bredt utvalg av foredrag fra kjente samfunnsaktører, fikk deltakerne anledning til befaring på to av Oslos mest spennende områder: Bjørvika og Tjuvholmen. Fire busser måtte til for å frakte folk rundt på de forskjellige områdene.

Driftsleder NarvestadKveldens høydepunkt var festmiddagen. En godt forberedt Robert Stoltenberg – alias driftsleder Narvestad alias Yngve Freiholt – laget en bra dose spetakkel rundt bordene, og det var opptil flere eiendomsaktører som fikk passet sitt påskrevet.

Cityprisen til TrondheimFreiholt var imidlertid ikke snauere enn at han ga ut litt ros også. Han hadde fått æren med å dele ut Cityprisen, som hvert år går til et godt eiendomsprosjekt i Norge. Årets pris gikk til Sagarani AS for eiendommen Pirsenteret i Trondheim, og det var en meget fornøyd Svein Tryggestad som tok imot prisen. Bildene taler for seg selv!

Powered by Labrador CMS