Bulk selger i Ski

Publisert Sist oppdatert

For ett år siden tegnet PostNord AS en 15 års leiekontrakt med Bulk Eiendom AS for en ny omlastningsterminal på ca 12 500 kvadratmeter på Bulk Park Fuglåsen ved Langhus i Ski kommune. Høsten 2013 startet byggingen og denne uken ble terminalen overlevert klar til drift for PostNord.

– Utbyggingen har gått som planlagt, og vi har nå en hypermoderne terminal som med sine 12 528 kvadratmeter er en av Norges største terminaler, sier Runar Steen, økonomidirektør i PostNord i en pressemelding.

Den nye terminalen overtar for dagens PostNord-terminaler i Fredrikstad, Kolbotn og Eek transports terminal på Berger. 

– Den nye og moderne terminalen gir PostNord stordriftsfordeler og mulighet til å bygge mer direktetrafikk som slipper å gå via Oslo, noe som er fordel både for PostNord og for kundene, sier Steen. 

Les også: Skrapt for kombinasjonslokaler

Les også: XXL går for Bulk

Bulk Eiendom har spesialisert seg på å bygge effektive bygg innen lager og logistikkbransjen. 

– Med PostNords krav til leveranse og deres erfaring fra bruk av denne type bygg, har vi utviklet oss ytterligere som eiendomsutvikler i dette segmentet, sier Peder Nærbø, partner i Bulk Eiendom AS. 

Med sin gode lokalisering blir terminalen ansett som et viktig strategisk knutepunkt i PostNord og dermed har det også vært ønskelig å kjøpe eiendommen. Bygget får derfor også en ny eier ved overlevering.

Les også: Redkordmange jakter på logistikklokaler

Les også: Logistikkgigant vurderer Norge

– Det er litt vemodig å selge en ny, flott terminal med en av markedets beste leietagere som hadde passet godt i vår langsiktige eiendomsportefølje. Samtidig er vi selvfølgelig stolte av å ha levert et produkt til PostNord som de ønsker å eie selv og dermed bekrefter de at de er fornøyde med prosjektet, sier Peder Nærbø.

Les også: Logistikk gruser kontor

Powered by Labrador CMS