FORNØYD: AKAs investeringsdirektør, Hallvard Thoresen, er fornøyd med å ha sikret seg enda en eiendom.

AKA med nytt kjøp

AKA har kjøpt en REMA 1000-eiendom i Briskebyen i Hamar.

Publisert

Eiendommen er en næringsseksjon i det nye boligkonseptet i Briskebyen i Hamar sentrum med adressen Vangsvegen 163. Eiendommen ligger ved innfarten til Hamar sentrum fra øst, med kort avstand til service- og kulturtilbudet i sentrum og kjøpesenteret CC Hamar, HamKams hjemmebane Briskeby Stadion og Vikingskipet.

– Det er en meget sentral og attraktiv beliggenhet, sier investeringsdirektør Hallvard Thoresen i AKA.

REMA 1000 åpnet butikken den 17. august.

– REMA 1000 har signert en 15 år lang leiekontrakt på den 1.178 kvadratmeter store seksjonen. I tillegg til butikklokalet, overtar vi også kundeparkeringen med 42 parkeringsplasser under tak i samme plan, sier Hallvard Thoresen.

Det er Conceptor Bolig, som sammen med Rema Etablering Oslo/Østlandet, eier Vangsvegen Bolig AS, som står bak boligprosjektet Kastanjen i Briskebyen. Vangsvegen Bolig selger Vangsvegen Næring, som eier næringsseksjonen som huser REMA 1000-butikken. Noen få hundre meter lenger øst deleier AKA fra før Vangsvegen 185, som leies ut til Jula.

AKA eier nesten 530.000 kvadratmeter bygningsmasse fordelt på nesten 240 eiendommer. Flesteparten av eiendommene er dagligvareeiendommer, med leiekontrakter med kjeder i Norgesgruppen, Coop og REMA 1000, samt Europris, Jula og andre handelsselskaper. 

 

Powered by Labrador CMS