SATSER: Roger (tv) og Kristian Adolfsen sikrer seg eiendommer som er leid ut til bobilselskapet Askjem Camping-Center.
SATSER: Roger (tv) og Kristian Adolfsen sikrer seg eiendommer som er leid ut til bobilselskapet Askjem Camping-Center.

Adolfsen-brødrene elsker camping

Brødrene Kristian og Roger Adolfsens Pioneer Property Group har kjøpt eiendommene som huser bobilselskapet Askjems Camping-Center, samt bobilselskapet.

Publisert

Det er ikke bare deltakerne i TV-serien Ja vi elsker camping som er glade i campinglivet. Adolfsen-brødrene har også latt seg fascinere av campinglivet – i alle fall de kommersielle sidene av det.

Denne uken har Pioneer Property Group, som kontrolleres av brødrene Kristian og Roger Adolfsen, inngått avtale om kjøpet av Ås Næring AS og Askjem Eiendom AS. De to selskapene eier to eiendommer i Tønsberg som er leid ut til Askjem Camping-Center for å huse salg og utleie av bobiler.

Pioneer Property Group opplyser at prisen for aksjene i Ås Næring AS var 57,4 millioner kroner, mens de betalte 61,75 millioner kroner for alle aksjene i Askjem Eiendom. Pioneer ønsker ikke å si hva eiendomsverdien for de to eiendomsselskapene er. Men Ås Næring hadde 4,15 millioner kroner i leieinntekter i 2019, mens Askjem Eiendom hadde 4,87 millioner kroner i leieinntekter samme år.

Samtidig har Ferda Gruppen, som eies av Adolfsen-brødrene, kjøpt 100 prosent av aksjene i Askjems Camping-Center AS. Selskapet vil fortsette som leietaker til de to eiendommene. Camping- og bobilselskapet Askjems Camping Center omsatte i 2019 for 337,8 millioner kroner.