Nyheter

Flytter ut av byen til nytt, stort anlegg

For ett år siden ble det klart at Ahlsell Hamar skal flytte butikken sin ut av byen. Nå er Tema Eiendom snart ferdig med det nye anlegget.

NYTT: Tema eiendom er snart ferdige med dette 2000 kvm store bygget som Ahlsell Hamar skal leie.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Neste stopp er et 2.000 kvadratmeter stort nybygg i Nydal i Ringsaker, ved E6 like nord for Ikea. Her eier Gjøvik-baserte Tema Eiendom et rundt 50 mål stort næringsområde og er nå i ferd med å sluttføre den skreddersydde butikken til 35 millioner kroner pluss moms. De har skrevet en langsiktig leieavtale med Ahlsell Hamar.

LES OGSÅ: Selger 170 mil til næringsutvikling

Prosjektsjef Rune Andersen sier at kunden flytter fordi de trenger mer plass og moderne lokaler. Innredningsarbeidet begynner før jul med tanke på den offisielle åpningen to måneder senere.

– Dette er et eldre næringsområde der vi i tillegg til Ahlsell leier ut til blant andre Volmax, Dekkteam og Circle K. Her vurderer vi dessuten å erstatte et eldre bygg og å skvise inn et nytt med tiden. Vi har nok en del utviklingsmuligheter der, påpeker han.

LES OGSÅ: Gigantplaner for handelspark

– Er dette en normal pris for slike anlegg i denne regionen?

– Ja, det er nok dette nivået det ligger på, men det kommer jo selvsagt an på hvilke kravspesifikasjoner kunden har, poengterer han.

Tema Eiendom driver utleie av næringseiendommer i 12 kommuner i Hedmark, Oppland og Akershus, som blant annet Åker E6 handelspark litt lenger sør i Ringsaker. Den har et potensial på 200.000 kvadratmeter næringslokaler. Selskapet eier og forvalter 100 eiendommer fordelt på ca 300.000 kvadratmeter og med over 600 leieforhold.
I fjor kunne de notere driftsinntekter på snaut 280 millioner kroner, inkludert 200 millioner i leieinntekter.

Ser svært alvorlig på saken (+)
Analyse
Vil utvide kjøpesenter med boliger
Utvikling
Skal drive restaurantene i Munchmuseet (+)
Aktuelt
Boligøya er verdt to milliarder kroner (+)
Bolig
Utleiers ABC – Del 31 – Sted, dato og signatur
Juss
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Sammen for å løfte sentrum (+)
Utvikling
Blir partner i DARK
Karriere
Tar omkamp etter å ha blitt dømt til å betale 40 millioner
Bolig
Investor må bla opp etter uklar avtale (+)
Analyse

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.