Carl Erik Krefting og investeringsdirektør Caroline Krefting i Carucel Eiendom (i midten( går sammen med AF Eiendom, her representert ved porteføljedirektør Katharina Hernæs (tv) og direktør Matilda Vinje i AF Eiendom.

Inn i kampen om NRK-tomten

AF Eiendom går sammen med Carl Erik Kreftings Carucel Eiendom for å by på NRK-tomten.

Publisert Sist oppdatert

Det spisser seg til i kampen om NRK-tomten. Tidligere har aktører som Ferd, Møller Eiendom/Buchardt, NREP og Fredensborg meldt sin interesse for den attraktive eiendommen. Nå melder AF Eiendom seg på i kampen sammen med Carl Erik Kreftings investeringsselskap Carucel Eiendom.

– Dette er veldig interessant og vi gleder oss til neste fase av prosessen etter å ha etablert et godt og veldig konstruktivt samarbeid med AF Gruppen. Eiendommen kan utvikles til å bli et svært levende og attraktivt område for innbyggere, næringsliv, akademia og forskningsmiljøer. Kombinasjonen av å være et usedvanlig attraktivt boligområde og den umiddelbare nærheten til svært kompetente forsknings- og næringsmiljøer er spennende, og vi håper å skape en bydel med gode kvaliteter for alle målgrupper, sier Carl Erik Krefting.

AF Eiendom og Carucel vil gi ytterligere detaljer om planene når det endelige prospektet for eiendommen offentliggjøres.

– Vi skisserer for tiden ulike løsninger som skal sikre høyest mulig livskvalitet for beboere, arbeidstakere, studenter og andre brukere av bydelen. Det er et mål for oss å skape attraktive løsninger på gateplan, men vi ønsker ikke å avsløre detaljer om konseptet før senere. Vi mener at vi har gode forutsetninger til å skape en god ny bydel i Oslo, gitt Carucels omfattende erfaring fra handel og kontorer kombinert med AFs omfattende boligkompetanse, sier Matilda Vinje i AF Eiendom.

Se Estate Play om NRKs salg av tomten på Marienlyst her:

 

Carl Erik Krefting og hans Carucel Eiendom er gode på bygulv. Se Kreftings planer for bygulvet i Bjørvika her:

Powered by Labrador CMS