Transaksjoner

Fearnley kjøpte 90 mål av Fritzøe

Larvik Eiendomsinvest AS, et prosjekt tilrettelagt av Fearnley Project Finance AS, kjøpte nylig ca 90 mål med ca. 30.000 kvadratmeter bygningsmasse ved Lågen i Larvik.

LARVIK: Fearnley Project Finance har kjøpt ca. 90 mål tomt i Larvik. Foto: Fearnley
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Ca 5.500 kvadratmeter av bygningsmassen er under oppføring og forventes ferdigstilt første kvartal 2020. Med transaksjonen følger en ubebygget tomt på i overkant av 20 mål, som skal utvikles gjennom et 50/50 samarbeid med selger Fritzøe Eiendom AS. Tomta er regulert til forretning, kontor og industriformål og kan bebygges med ca. 30 000 kvadratmeter, ifølge en pressemdling.

Største aksjonær i Larvik Eiendomsinvest AS er Hjertnes Eiendom AS, et lokalt eiendomsutviklings- og forvaltningsselskap, som vil forestå forvaltningen av eiendommen.

LES OGSÅ: Selger 22 mål stor kremtomt. 

I tillegg inneholder eiendommen forretninger utleid til Carlsen Fritzøe og Bertel O. Steen på lange leieavtaler. I forbindelse med transaksjonen er det inngått leieavtale med Fritzøe Engros AS som sikrer leietager forutsigbarhet og ekspansjonsmuligheter for fremtidig vekst. Nybygget som blir det nye hovedkontoret til Fritzøe Engros imøtekommer økt kapasitetsbehov og befester selskapets tilhørighet til eiendommen og området.

LES OGSÅ:  Fikk gjennom reguleringen på rekordtid 

Transaksjonen ble gjennomført 4. juli. Kjøpers rådgiver har vært Advokatfirmaet Haavind AS, og selgers rådgivere har vært Akershus Eiendom AS og Advokatfirmaet SANDS.

Terje Stykkets eiendomssatsning går så det suser (+)
Analyse
Bygger for over en milliard i Baltikum (+)
Utvikling
Bygger nytt for DNB
Utvikling
Hadrian henter fra PEAB
Karriere
– Det største boligpotensialet i landet (+)
Utvikling
Les Estate Magasin digitalt Bli PLUSS-abonnent her!
Her har OBOS bygd en by i byen
Play
Nå skal eiendomsbransjen Yte
Aktuelt
Vant Aspelin Ramm-prisen
Aktuelt
Lever godt på snøen som falt i forfjor(+)
Analyse