BLIR RÅDGIVERE: Charlotte Christensen og Stian Kjellhov.

Henter fra Steen & Strøm og Thon

Colliers International henter handelseksperter fra Steen & Strøm og Olav Thon.

Publisert Sist oppdatert

Eiendomsrådgiveren har ansatt Charlotte Christensen og Stian Kjellhov til sin Retail og Handel-avdeling. Charlotte Christensen kommer fra stillingen som Deputy Leasing Director i Steen og Strøm/Klepierre. Før det var hun utleiesjef og konseptutvikler for KLPs kjøpesentre i Oslo sentrum. Christensen er utdannet siviløkonom og går inn i stillingen direktør for utleieavdelingen, med spesielt fokus på utleie av handelslokaler. Samtidig får hun også ansvar for kontor og logistikk.

Stian Kjellhov har jobbet med senterledelse og utvikling av handelssteder en rekke år. Siden 2016 som senterleder for Olav Thon Gruppen ved Ullevaal Stadion (Amfi Ullevaal). Der hadde han blant annet ansvar for implementeringen av ny profil til Oslos første Amfi-senter. Tidligere har han jobbet som senterleder for Xhibition kjøpesenter i Bergen. I tillegg til senterledelse har han utviklet og etablert ulike retailkonsepter, både som gründer innen serveringsbransjen og som etableringsansvarlig innen apotekbransjen. I Colliers vil han fokusere på utvikling av handelssentre og optimalisering av driften for gårdeiere i stillingen som Leder Forvaltning Kjøpesenter.

– Vi i Colliers International har alltid hatt et sterkt fokus på handelseiendom. Vi har et sterkt team innen Etableringsrådgivning for kjeder, hvor vi har spesialister innen både faghandel, food & beverage, samt mote. I tillegg til dette har vi i vår utleieavdeling spesialister som jobber med utleie av handelsarealer, med fokus både på kjøpesenter, high street og big box, sier Thor Bjørdal i Colliers International.

Powered by Labrador CMS