Terje Tinholt (t.h.) starter eiendomsutvikler, men vil fortsatt bruke tjenestene til Nordvik & Partners.

Satser på eiendomsutvikling

Terje Tinholt i Nordvik & Partners starter med eiendomsutvikling sammen med Bryn Eiendom. De skal løfte prosjekter på opp til 500 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Terje Tinholt har vært sentral i å bygge opp eiendomsmeglerkjeden Nordvik & Partners. Nå vil han inn i utviklerrollen, og tar med seg eiendomsmegler og Nordvikpartner Sara Trier og brødrene Nygård i Bryn Eiendom for å bygge opp et utviklingsselskap. Fokus er på store prosjekter i privatmarkedet.

– Jeg elsker eiendom, og eventyret som startet i Nordvik & Partners har vært helt utrolig. Nå skal jeg gjøre teori til praksis med et meget solid team som vet å tenke langsiktig. Vi kan løfte prosjekter opp til 500 mill. i starten, sier Terje Tinholt.

Det nye selskapet Tinholt Eiendom skal fokusere på utvikling av tomter, konvertering, nybygg og formidling av større eiendomstransaksjoner. Tinholt Eiendom vil bruke Partnerskjedens tjenester innenfor megling.

– Jeg ser mange muligheter i dagens boligmarked for å møte de behov som gjelder familieunge og godt voksne I Oslo og Akershus. Jeg ønsker å bidra til økt boligbygging i god kvalitet der folk vil bo. Samtidig kan jeg nå få bruk for den kunnskapen jeg har om privatmarkedet, og ta i bruk nettverket vårt på en strategisk og gjensidig god måte, sier Tinholt.

Powered by Labrador CMS