KLAR FOR 3 MÅNEDER: Sondre Sundby, Stig André Berge og Martin Johnsrud Sundby leder an når 110 Malling-ansatte skal finne formen.
KLAR FOR 3 MÅNEDER: Sondre Sundby, Stig André Berge og Martin Johnsrud Sundby leder an når 110 Malling-ansatte skal finne formen.

110 Malling-ansatte kickstarter trenings- og helsesatsing

Da Malling & Co gikk for et 3 måneder treningsregime i regi av blant andre Martin Johnsrud Sundby, hadde de ikke forestilt seg at 110 av de ansatte skulle bli med.

Treningsskonseptet Kickstart ble grunnlagt av det tidligere skiesset Martin Johnsrud Sundby og den kliniske ernæringsfysiologen Anette Ramm i mars i fjor. De har også fått med seg Sondre Sundby, som var treneren til Martin, og bryteren Stig André Berge på Kickstart-laget.

– Målet var å tilby privatmarkedet en livsstilsendring gjort på best mulig måte, og etter nyttår startet vi også med konseptet rettet inn mot bedrifter. Nå har vi fått med oss Malling som en av de første store kundene som skal gjennom tre måneders kickstart for bedriften, sier Sondre Sundby.

110 Malling-ansatte er blitt med på treningsopplegget, som skal gå over 3 måneder. Estate Nyheter ringer daglig leder Fredrik Sommerfeldt i Malling & Co Markets mens han følger med på at Peter Malling gjennomfører sine fysiske tester. Han forteller om hvordan ideen om at over 100 Malling-ansatte skal gjennom et heftig treningsopplegg i 3 måneder kom til.

– Jeg satt i sofaen og så på 16 ukers helvete med Alex Rosén og holdt på å le meg i hjel, sier Sommerfeldt før han blir litt mer seriøs:

– Det er klart at det er en del likheter mellom det vi gjør i Malling og det man gjør i toppidretten. Vi er i en tøff konkurranse og har ambisjoner om å være Norges ledende næringsmegler og eiendomsrådgiver. Å være ledende krever at vi setter oss «hårete mål», arbeider målbevisst og hardt over lang tid og fokuserer på detaljene som tar deg fra å være en av mengden til å være best. Det å få input fra Martin Johnsrud Sundby og toppidrettsutøverne, er veldig verdifullt. Det dreier seg også om å ha god helse og der har vi lyst til å bidra. Malling er blitt veldig mange mennesker, vi nærmer oss 300 ansatte. Dette er også en fin måte å bli bedre kjent og øke evnen til samarbeid på tvers av de ulike virksomhetsområdene i eiendomshuset. I tillegg blir vi en mer attraktiv arbeidsgiver og kan tiltrekke oss nye talenter, sier Sommerfeldt.

Han forteller at Malling vil sette sammen team og så vil de konkurrere om hvem som har den største forbedringen gjennom Kickstart sitt opplegg.

– Det er viktig å presisere at vi skal jobbe sammen for å få god helse med fokus på aktivitet og trivsel. Dette er ikke et slankeopplegg, sier Sommerfeldt.

Kickstart Health startet opp som et tilbud for privatmarkedet, hvor folk ble med på en treningsgruppe og fikk tett oppfølging på trening, kosthold og fellesøkter.

– Målet er at samtlige ansatte skal bli sunnere og sprekere, få bedre helse og dra med seg alle fordelene. De ansatte skal få mer energi i hverdagen. Vi skal bygge team, og det skal skapes en sinnssyk drive i bedriften. Vi kommer til å kjøre flere fellesøkter i uken og større eventer hvor hele bedriften er med. Blant annet vil Stig André ta de med på brytetrening i Lambertseterhallen, mens Martin og jeg tar de med på ski i Holmenkollen. Det blir økter i lokalene til Malling, løpekurs og løpeøkter utendørs, trappeøkter, cross-fit og masse mer, sier Sondre Sundby.

De ansatte i Malling kan også følge kostholdsopplegg og treningsreisen gjennom en digital plattform

– Målet er å levere Norges råeste helsereise. Dette er et veldig kult prosjekt med Malling, hvor de går all inn. Nå har vi en testuke som danner grunnlaget for en intern konkurranse, både mellom avdelingene og individuelt, med mål om størst prosentvis forbedring. Det er viktig å få med absolutt alle. Vi tilrettelegger også for de som aldri har trent før, slik at de blir motivert til å komme i gang med trening, samt opplever hvordan fysisk aktivitet og sunne valg kan berike livet, sier Sondre Sundby.

Powered by Labrador CMS