Bonum styrker økonomiavdelingen med Jo Espen Vindøy fra Oljefondet.Foto: Girlcrush

Fra Oljefondet til Bonum

Jo Espen Vindøy går fra analytiker i Norges Bank til eiendomsselskapet Bonum.

Publisert Sist oppdatert

Etter tre år som analytiker i Norges Bank Investment Management (Oljefondet), skal Jo Espen Vindøy styrke økonomiavdelingen i Bonum. Han vil være sentral i den økonomiske oppfølgingen av eiendomsprosjektene og en ressurs innen intern utvikling av organisasjonen.

Vindøy er utdannet Cand.merc fra Copenhagen Business School og tar med seg internasjonal arbeidserfaring fra New York.

– Det er utrolig spennende å få så mye ansvar fra dag én. Jeg har bakgrunn fra aksje – og obligasjonsmarkedet og ønsket meg over i en operasjonell rolle innen eiendom. Bonum sitter med bred kompetanse innen eiendom og her kan jeg lære faget fra A–Å. Videre får jeg en helhetlig tilnærming til eiendomsutvikling ved å jobbe opp mot prosjektledelse, økonomistyring, finansiering og intern drift, sier han.

Styrker laget

Jan Fredrik Jorddal, økonomisjef i Bonum, forteller at selskapet lenge har vært på jakt etter en som Vindøy og viser til hans kompetanse.

– Som en del av vekststrategien til Bonum styrker vi laget nå med flere dyktige kandidater innen økonomi og ledelse. Jo Espen vil få en sentral rolle både operasjonelt og finansielt. Med sine tidligere erfaringer tror vi det blir en god match, både i dag og for fremtiden, avslutter han.

 

Powered by Labrador CMS