Ung i Næringseiendom Henrik Rudene Taubøll (tv) og Salman Saed (th) overrakte prisen Cityglød til Mesh og Anders Mjåset og Karl Kristian Wickstrøm. (Foto: Kilian Munch)

Vant prisen for de unge og lovende

Mesh Norway-gründerne Anders Mjåset og Karl Kristian Wickstrøm vant Cityglød 2017-prisen.

Publisert Sist oppdatert

Estate Kunnskap og foreningen Ung i Næringseiendom delte torsdag kveld ut den første prisen til unge og lovende talenter i eiendomsbransjen under banketten på Citykonferansen. Prisen skal hedre yngre krefter i eiendomsbransjen, og skulle gå til en person som har utmerket seg på en positiv måte, gitt noe tilbake og/eller skapt noe nytt og som representerer fremtiden i eiendomsbransjen.

Det var fire nominerte kandidater som kjempet om prisen:

• Emil Eriksrud, som allerede i en ung alder av 33 år har snudd eiendomsbransjen i Telemark og Vestfold på hodet gjennom satsingen på R8 Property.

• Neira Macic, som i en alder av 26 år, allerede er blitt et fast navn i den samfunnsøkonomiske debatten i Norge, og kanskje særlig i debatten om boligpris.

• Anders Mjåset og Karl Kristian Wickstrøm, som har startet opp Mesh Norway og bygd opp virksomheten til å bli en særdeles innovativ og spennende bidragsyter til gründervirksomhet for norsk næringsliv.

• Anne Marit Kielland Juel, som gjennom sin jobb som prosjektleder i Statsbyggs rådgivningstjeneste har vært med på utviklingen av tjenesten som profesjonaliserer statens rolle som leietaker.

Juryen, bestående av komitéleder Salman Saeed (Bonum og Ung i Næringseiendom, Henrik Rudene Taubøll (BA-HR og Ung i Næringseiendom), Cecilie Walle (Estate Kunnskap) og Gunnar Bøyum (Aspelin Ramm), kom frem til at Mesh-gründerne Anders Mjåset og Karl Kristian Wickstrøm fortjente prisen Cityglød 2017.

«For å ha bidratt på en nytenkende og samarbeidsorientert måte til skapelsen av et fora som dyrker kreativitet og innovasjon innen eiendomsbransjen men også langt utover denne, går Cityglød 2017 til Mesh Norway og Anders Mjåset og Karl Kristian Wickstrøm. Oppstarten av Mesh Norway er en særdeles innovativ og spennende bidragsyter til gründervirksomhet for norsk næringsliv. Mesh er en original plattform som setter oppstartsselskaper sammen med formål om å tilby kontorlokaler og skape møteplasser for gründere i oppstartsfasen», skriver juryen i sin begrunnelse.

– Tusen takk, dette er utrolig kult, sa Mjåset da han mottok prisen og inviterte på direkten hele bransjen i salen til et eiendomstech-event på Mesh.

Anders Mjåset vil også trekke frem oppstartskompanjong, Audun Ueland som en viktig medspiller i det tidlige grunderarbeidet.

Powered by Labrador CMS