NY NEPTUNE-INVESTERING: Neptune Properties kjøper nok en eiendom på Enjsø, denne gangen Ensjøveien 4 (i midten av bildet). Eiendommen disponeres i dag av Bergheim Auto-Salg Oslo AS.

Neptune kjøper mer på Ensjø

Har sikret seg eiendommen som i dag disponeres av Bergeim Auto-Salg. Tomten kan gi plass til 10.000 kvadratmeter bolig.

Publisert

 

Neptune Properties AS har de siste årene gjort flere tunge investeringer på Ensjø. Nå har Neptune Properties inngått avtale om kjøp av nok en eiendom, denne gangen Ensjøveien 4.

Eiendommen inngår i området som er omfattet av Oslo kommunes planleggingsprogram for Ensjø, og disponeres i dag av Bergheim Auto-Salg Oslo AS.

Les også: Blar opp 200 mill for Ensjø-tomt

Les også: Pengemaskinen Neptune Properties

– Vi ser på Ensjø som et svært spennende utviklingsområde, og er godt fornøyde med at vi har fått nok en eiendom på Ensjø i utviklingsporteføljen vår, sier administrerende direktør Tore Økseter.

Neptune Properties AS har iverksatt prosessen med å få omregulert den nesten 5 mål store eiendommen fra industri til bolig. Omregulering vil innebære at eksisterende billokaler rives og erstattes med cirka 10 000 kvadratmeter bolig.

Les også: Neptune Properties fikk grønt lys i bystyret

– Ensjøveien 4 ligger luftig og solrikt til med flott utsikt og nærhet til både Kampen park og Tøyen park. Nå satser vi på en rask og effektiv reguleringsprosess, og håper på salgsstart for cirka 130-140 nye leiligheter tidlig i 2019, sier Økseter til slutt.

Powered by Labrador CMS