KLART FOR INNFLYTTING: Portalbygget på HasleLine er nå ferdigstilt, og leietaker Cowi starter i disse dager innflyttingen til sine nye lokaler.

COWI fikk nøklene til nybygget på Hasle

COWI flytter i disse dager sitt hovedkontor fra Helsfyr til Portalbygget på HasleLinje.

Publisert Sist oppdatert

Portalbygget er på 15 800 kvadratmeter over åtte etasjer. COWI skal inn i seks av etasjene med anslagsvis 500 ansatte og overtok sine lokaler 1. juli.

Portalbygget er ført opp som passivhus med energiklasse A, og miljøklassifiseres etter BREEAM-NOR-EXCELLENT standarden.

– Vårt nye hovedkontor er langt mer enn ett av landets fremste miljøbygg. For oss representerer det også fremtidens måter å arbeide på. Derfor er vi svært fornøyde med å overta et funksjonelt, fleksibelt og moderne bygg som vi kan vokse og utvikle oss i, sier administrerende direktør i COWI, Terje Bygland Nikolaisen.

Les også: COWI flytter hit

Les også: Excellent på Hasle

– Vi er stolte av å kunne overlevere nok et miljøbygg til en solid leietaker på Hasle. Vi vil spesielt få takke AF Bygg Oslo for et godt håndverk levert til avtalt tid og innenfor budsjett. Vi ønsker COWI velkommen til HasleLinje og ser frem til å følge virksomheten i mange år fremover, sier Eirik Thrygg, administrerende direktør i Höegh Eiendom.

OVERLEVERTE: F.v. Eirik Thrygg, administrerende direktør i Höegh Eiendom og Jørgen Christoffer Flaa, daglig leder HasleLinje.

Portalbygget ligger ved siden av det nye hovedkontoret til Securitas, som er under oppføring og ferdigstilles i 2018. Sammen med Aller-huset og Frontbygget danner kontorbyggene inngangsportalen til HasleLinje. Rundt 1500 arbeidstakere vi ha sitt daglig virke på området fra 1. juli.

– Vi er stolte av å være med å utvikle og bygge en bydel som Hasle sammen med Höegh Eiendom, og ønsker COWI velkommen i et nytt og miljøklassifisert hovedkontor. Vi opplever stor interesse både fra folk som vil bo i området og virksomheter som ønsker en sentral plassering med god kollektivforbindelse. Sammen med Aller-bygget og Bymiljøetatens hovedkontor blir dette det tredje kontorbygget vi overleverer på Hasle Linje, sier Henning Olsen, konserndirektør Bygg i AF Gruppen.

Utleiesjef Christian Geelmuyden i Høegh Eiendom sier til Estate Nyheter at de ledige arealene i bygget nå blir lagt ut på markedet.

– Totalt er det 1850 kvadratmeter som vil kunne tilbys andre leietakere. Arealet kan deles i to og dermed tilpasses to leietakere. COWI har opsjon på å leie lokalene om fem år, og interessenter av lokalene har derfor en leiehorisont på fem år, sier Geelmuyden.

Les også: AF Gruppen skal bygge på Hasle

Les også: Her kommer opp mot 1000 boliger

 

Powered by Labrador CMS