FALLER UTENFOR: Mange unge har falt utenfor arbeidslivet.
FALLER UTENFOR: Mange unge har falt utenfor arbeidslivet.

Vil undersøke bransjens syn på sosial bærekraft

Det seneste året har både regjeringen og NHO tatt til orde for at de som står utenfor arbeidslivet må løftes inn igjen. En undersøkelse skal kartlegge folks bevissthet rundt dette temaet.

Publisert

Estate Nyheter er involvert i en undersøkelse som tar for seg forholdet til og bevisstheten rundt begrepet sosial bærekraft. Siste uke ble det sendt ut en undersøkelse, og de som ennå ikke har svart, kan svare ved å klikke på linkene nederst i artikkelen.

Undersøkelsen tar sikte på å vite mer om hvordan bedrifter forholder seg til sosial bærekraft, for eksempel ved å utfordre bestillingsrutinene, kontrakter, ansettelser eller annet som kan bidra til å inkludere flere i arbeidslivet.

Svært mange har havnet på utsiden av arbeidslivet, og koronaviruset har forsterket problemene. Formålet med undersøkelsen er å forstå mer om hvilke forventninger, krav og ønsker leietakere har ved valg av lokaler og hvordan gårdeiere forholder seg til det samme.

– Klikk på lenken under for å komme til skjemaet. Det er Opinion som hjelper oss med analysen, svarene dine sendes rett til dem, og Opinion sikrer også at din anonymitet er ivaretatt, sier daglig leder Trond Valle i Estate Media.

Er du leietaker eller leverandør til eiendomsselskapene, trykk her.

Er du ansatt i et eiendomsselskap, trykk her.