Vil sette ny standard for leilighetsprosjekter

For eneboliger har det lenge eksistert et standard byggesystem. En tilsvarende struktur har derimot manglet for leilighetsbygg. Det bestemte Witor Entreprenør seg for å gjøre noe med. Resultatet er LeilighetsExperten.

Hvis ikke alt er planlagt og tilrettelagt for håndverkeren når han eller hun står på byggeplassen, så blir prosessen fort dyr og lite effektiv. I LeilighetsExperten unngår vi dette ved å strukturere alle prosesser i gjennomføringsfasen av et bygg, forklarer daglig leder Tor Øyvind Skaug i Witor Entreprenør og LeilighetsExperten.

Bedre kvalitet og pris.

- LeilighetsExperten ble etablert av Witor Entreprenører, som har over 30 års erfaring i bransjen, i mars 2020.

- LEX har flere store prosjekter under bygging og starter opp med 52 nye leiligheter i prosjektet Ullerål hage på Hønefoss i mai 2022.

- Vi systematiserer alle prosessene og jobber i en BIM modell for å planlegge og gjennomføre prosjektet.

- Ved å systematisere alle ledd i planlegningen og gjennomføringen, bedres kvaliteten, effektiviteten og kontrollen i byggeprosessene.

- LEX-prosessen går ut på å bruke samme byggesystem, leverandører og prosesser fra tilbudsfasen til ettårsbefaring i alle prosjekter.

-Alt vi gjør av standardisering resulterer i bedre kvalitet, raskere gjennomføring og lavere pris til byggherren.


Med LEX-prosessen er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Ved å systematisere alle ledd i gjennomføringen, bedres både kvaliteten, effektiviteten og kontrollen i byggeprosjektet. Standardiseringen og systematiseringen resulterer i bedre kvalitet og lavere pris. LeilighetsExperten bruker faste leverandører og følger opp hele prosjektet fra A til Å. Dermed gjør det også jobben til utvikleren enklere, da selskapet også kan ta dialogen med sluttkunden.

– Det er fordelaktig for alle parter. Vi håndterer kunden bedre enn en utvikler, fordi vi har god kjennskap til produktene og alt vi putter inn i leiligheten. Det er viktig at kunden vet hva han får av standardløsninger og hva han vil ha som tilvalg. Når alt er standardisert, har vi kontroll på dette til enhver tid.

Også materialene er de samme i alle prosjektene. Betong brukes i råbygget, fordi det passer til alle typer bygg og er raskt og rimelig å sette opp.

Show Room

Vi har nå etablert et Show Room på 300 kvm i vårt nye lokale i Grini Næringspark hvor standard og tilvalgs produkter kan sees.

Powered by Labrador CMS