Bolig:

NYE BOLIGER: På Rodeløkka skal et bygges nye boliger.

Vil bygge 73 leiligheter på Løkka i Oslo

Bonum har søkt om rammetillatelse for et kombinert bolig- og næringsbygg med 73 leiligheter på Rodeløkka i Oslo.

Allerede i 2018 skrev Estate Nyheter om Bonum Utviklings ønske om å omregulere Marstrandgata 9, 11 og Stockholmgata 20 på Rodeløkka i Oslo fra industri til bolig med næring i første etasje. Nå er det klart at boligutvikleren sender søknad om rammetillatelse for prosjektet.

Arkitektfirmaet Vigsnæs + Kosberg er ansvarlig søker for Bonum. Prosjektet vil inneholde ca. 73 leiligheter, samt næringslokale i 1 etasje.

– Det tegnes nå på en god variasjon av leilighetstyper som 2-roms fra 38 kvadratmeter til 4-roms leiligheter opp mot 120 kvadratmeter, enkelte med utleiemulighet. Flere av 4-romsene vil også få privat takterrasse. Det er lagt stor vekt på arkitektonisk kvalitet i utviklingen av prosjektet med sterk miljøprofil, sier prosjektleder Eskild Skåttun i Bonum.

Salgsstart i høst

Bonum legger opp til salgsstart allerede til høsten og tror markedet vil ta prosjektet godt imot.

– Vi har jobbet mye med områdetilpasning, miljø og design i dette prosjektet som vi gjør i alle våre boligutviklinger. Dette flotte området på Rodeløkka er tidligere preget av mye industri og vi er svært godt fornøyd med det industrielle formspråket i arkitekturen fra Vigsnæs + Kosberg, med tradisjonell tegl og utsmykninger. Dette kombinert med et tilsvarende fokus på gode løsninger innvendig, samt flotte takterrasser, både private og felles tror vi treffer både område og kjøpegruppe godt når vi etter planen går ut i markedet høsten 2022, forteller Anders Bakken Eriksen, konsernsjef i Bonum.

Powered by Labrador CMS