ATTRAKTIV STUDENTBY: Eiendommen ligger i Gjøvik.

I mål med Studenten-kjøpet

Etter et halvt år, er endelig studentboligdealen i Gjøvik i boks. Traaseth og Union sikrer seg dermed 80 studentboliger.

Publisert Sist oppdatert

Det var rett før sommerferien i år at det ble kjent at Traaseth Property og Union Real Estate Fund IV var i ferd med å kjøpe Studenten Gjøvik fra Gjøvik Eiendom for det som da ble anslått til 120 millioner kroner. Nå er det klart at dealen endelig er blitt gjennomført.

Traaseth Property og Union Real Estate Fund IV kjøper gjennom selskapet Campus Living, og kjøpet er deres tredje transaksjon.

Gjøvik er en attraktiv studentby med over 5 000 studenter, og Studenten er sentralt beliggende i forhold til NTNU og Fagskolen Innlandet. På tomten til eiendommen er det ifølge kjøperne et stort uutnyttet potensial til å videreutvikle kvartalet til å bli en virkelig god og sentrumsnær studentby, tett på studiesteder og offentlig infrastruktur.

Leiegården har adressen Marcus Thranes gate 2A og 2B i Gjøvik. Bruksarealet er på 1.970 kvadratmeter. Årlige leieinntekter er 6,36 millioner kroner.

CBRE har vært selgers rådgiver i prosessen. BAHR og RSM har vært rådgivere for kjøper i prosessen.

Powered by Labrador CMS