STYRET: Katrine Belsvik, Johan Backe, Didrik Berg, Ellen Hjort Bech, Johan Biermann Knudsen, Sophie Mulryan Jakobsen, Severin Sørlie, Oddvar Hjellegjerde og Agnes Kielland.

Ung i Næringseiendom jubilerer

For ti år siden ble foreningen etablert med mål om å gi den yngre generasjonen en stemme i en ellers konservativ bransje.

Publisert

UiN markerer en milepæl etter 10 år med vekst, innovasjon og en viktig oppgave å representere den yngre generasjonen i eiendomsbransjen ifølge en pressemelding.

– Foreningen har siden 2014 spilt en viktig rolle i eiendomsbransjen, og dens innflytelse og relevans har vokst med årene. I et stadig skiftende landskap og nye utfordringer i bransjen har UiN vært sentral for unge i bransjen ved å tilby et faglig fellesskap og en plattform for talenter til å utvikle seg og skape sin egen vei innen næringseiendom, sier grunnlegger Salman Saeed som dessuten leder jubileumskomiteen.

I dag teller de 3.000 medlemmer.

– Vi ønsket å starte en forening hvor det å mangle erfaring skulle være en fordel. Vi ville skape et nettverk hvor likesinnede kunne møtes og bygge relasjoner som ville vare i årtier, påpeker Saeed.

Jubileet som skal pågå i hele år kulminerer i en stor feiring på Ambassaden i oktober. Målet er å samle de mange bidragsyterne som har vært med på å forme UiN til det den er i dag.

Frustrasjon og fellesskap

UiNs historie startet med noen få frustrerte enkeltpersoner som møttes tilfeldig under en bransjepils i 2014.

– Det var denne frustrasjonen og fellesskapet som førte til etableringen av UiN, og vi er stolte av alt vi har oppnådd siden den gang, sier Henrik Taubøll som også er en av grunnleggerne.

Siden har kvinneandelen blitt betydelig og styret representerer mangfoldet i bransjen, ifølge meldingen. Foreningen har også blitt anerkjent med priser som Årets navn på eiendomsdagene på Norefjell i 2019, og er en aktiv aktør i arrangementer som årskonferansen til Norsk Eiendom Citykonferansen, Cityglødprisen og UiN-konferansen.

I dag, under lederskapet av Katrine Belsvik, fortsetter foreningen arbeidet med å fremme mangfold, likestilling og inkludering innen bransjen.

– Med fokus på å tilby en plattform med muligheter for faglig utvikling og sosialisering, fortsetter UiN å være en nøkkelaktør i å forme fremtiden for næringseiendom. Som leder er jeg stolt av det vi har oppnådd, men er også begeistret for veien videre. Vi står overfor spennende muligheter og utfordringer i en stadig skiftende bransje, og jeg er trygg på at UiN vil fortsette å være en drivkraft for innovasjon og vekst, sier hun.

Powered by Labrador CMS