NY: Truls Martens Pedersen.
NY: Truls Martens Pedersen.

Truls Martens Pedersen er nå på plass hos Consigli

Etter 10 år i Multiconsult skifter ingeniøren beite.

Publisert

– Det virker som flere har fått øynene opp for et skifte i arbeidsprosessen i næringen. I går startet Truls hos oss, etter å hva vært veldig sentral i utviklingen av den nye digitaliseringsstrategien i Multiconsult. Han har valgt å bli med på å radikalt endre bransjen, sier Consiglis nestkommanderende Ingebjørg Foss Daae.

– Etter over ti år i Multiconsult har jeg vært med på utrolig mye spennende, og jeg har fått verdifull innsikt i kompleksiteten i bransjen. Nå gleder jeg meg veldig til å fokusere på digitalisering og effektivisering av prosjekteringsprosessen, påpeker Pedersen.

Consigli-plattformen består av flere tjenester som støtter planleggings- og prosjekteringsprosessen, og bruker kunstig intelligens, matematikk og domenekunnskap for å gi innsikt og løsninger som trengs for å gi bedre bygg. Dagens presisjonsnivå på den skriftlige og tekniske tverrfaglige prosjekteringsinformasjonen utgjør høy risiko for byggherrene.

– Vi er glade for at Truls kom til oss. Hans bakgrunn fra digitaliseringsarbeidet gjør at han har god oversikt over informasjonen tilgjengelig i prosjekteringsprosessen. Han deler også vår overbevisning om at vi ikke lengre kan fortsette å automatisere den menneskelige prosessen, men gå over til å bruke teknologi på en effektiv måte», sier daglig leder Janne Aas-Jakobsen i Consigli.

Drøyt to år etter oppstart, har selskapet vokst til 30 ansatte, med bakgrunn fra både IT og bygge- og anleggsbransjen. Alle tjenestene leveres som en SaaS-plattform og både private og offentlige byggherrer bruke nå tjenestene i sine prosjekter.

Powered by Labrador CMS