34.700 KVM: Devik Park består av 3 kombinasjonsbygg på totalt 34.700 kvadratmeter.
34.700 KVM: Devik Park består av 3 kombinasjonsbygg på totalt 34.700 kvadratmeter.

Tristan-fond selger Devik Park til Carnegie-syndikat

EPISO 4, et fond forvaltet av Tristan Capital Partners, selger Ole Deviks vei 2-6 på Bryn til et syndikat tilrettelagt av Carnegie.

Publisert Sist oppdatert

Devik Park er en eiendom bestående av 3 kombinasjonsbygg på totalt 34.700 kvadratmeter. Eiendommen har god tilgang til offentlig transport og veinett, med gangavstand til T-bane, tog og buss, og med E6 / Ring 3 kun 300 meter unna.

Siden oppkjøpet har Tristan og deres utviklings- og investeringspartner, Malling & Co Property Partners, gjennomført større oppgraderinger av eiendommene, inkludert oppgradering av fasader, leietakertilpasninger, utenomhus, taktekking og drenering, samt forbedring av byggenes samlede driftseffektivitet. Som et resultat er eiendommene nå utleid til en rekke attraktive leietakere, deriblant Rema 1000, OneCo og Selecta.

– Med den pågående ombyggingen og etterspørselen i Bryn- og Helsfyr-området, representerte oppkjøpet av Devik Park en attraktiv investeringsmulighet som har gitt god avkastning i vår eierperiode, uttaler James Brodie, Managing director – Portfolio and Asset Management i Tristan Capital Partners, i en pressemelding.

– Gjennom vår aktiv forvaltning sammen med Tristan, har vi i tråd med vår forretningsplan maksimert eiendommens samlede potensial og styrket leietakermiksen, sier Didrik Carlsen, Partner og leder for Asset management i Malling & Co Property Partners

Det er et Carnegie-syndikat som nå kjøper Devik Park, med det finske eiendomsfondet UB Nordic Property Fund som største eier. Eiendommen har i dag ca. 7.700 kvadratmeter ledige arealer, og Carnegie vil nå starte arbeidet med forvaltning og utleie disse lokalene.

Fredrik Bø, leder av Carnegie Project Finance, sier at det er stor etterspørsel etter gode kombinasjonseiendommer sentralt i Oslo, og tilbudet av denne typen lokaler strupes med den storstilte konverteringen til bolig og kontor.

– Vi har stor tro på at Devik Park vil være et attraktivt leieobjekt for leietakere i årene fremover, med kombinasjonen av kontor- og lagerlokaler, umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon og svært god parkeringsdekning, sier Bø.

Tristan og Malling ble rådgitt av SPG Corporate Finance (megler) og Wikborg Rein (juridisk).

Carnegie ble rådgitt av Thommessen (juridisk) og KWC (finansiell).

Powered by Labrador CMS