Øyvind Holene og Per Erik Muland.
Øyvind Holene og Per Erik Muland.

To nyansettelser i Tress Eiendom

Tress Eiendom styrker eiendomsteamet sitt, og ansetter Øyvind Holene som ny prosjektsjef, og på økonomisiden begynner Per Erik Muland som business manager.

Publisert

Tress Eiendom, som ledes av Jarle Villumstad, er offensive også i dagens noe utfordrende marked.

– Vi er en av de få som faktisk kjøper eiendom i dagens marked, og ikke bare snakker om det. Vårt DNA er å jobbe aktivt ute på eiendommene og utvikle videre. Da trenger vi flinke folk til nettopp det, sier Villumstad.

Tress har derfor ansatt Øyvind Holene som ny prosjektsjef i selskapet. Han har teknisk bakgrunn som håndverker og ingeniør, og har jobbet en årrekke i Sweco Norge. Holene kommer fra stiling som prosjektleder i Nordre Follo kommune.

– Det er spennende å kunne jobbe i et eiendomsmiljø som er så «hands on» på eiendommene sine, og som har utviklerfokus i all daglig forvaltning. Min oppgave blir å bidra med prosjektstyring og kostnadskontroll, sier Øyvind Holene

På økonomisiden styrker selskapet teamet med Per Erik Mulan som ny business manager.

– Han skal blant annet ha stålkontroll på husleieinntekter og mva i porteføljen, og bistå med finansiell due diligence, omstruktureringer m.m., sier Villumstad.

Muland har en variert erfaring; blant annet har han jobbet med megleroppgjør, forsikring og som forretningsfører i eiendomsforvaltning. Han kommer fra stilling i Enqvist Boligforvaltning AS.

– Det er motiverende og spennende å kunne jobbe i et selskap i vekst og med høye ambisjoner. Min rolle vil være å ha ansvar for økonomisk forvaltning av en portefølje med eiendommer, sier Muland.

– Øyvind Holene og Per Erik Muland, med sin kombinasjon av unge alder og gode erfaring, har mye å tilføre Tress, og jeg er trygg på at de vil bidra til å oppfylle vårt motto: «Vi skaper litt verdier hver dag!» sier Villumstad.

Powered by Labrador CMS