SOLGT: Eiendommen hadde prisantydning 98 millioner kroner.
SOLGT: Eiendommen hadde prisantydning 98 millioner kroner.

Solgte kontorsenter ved Tønsberg

Lokale investorer har kjøpt Ås Kontorsenter, beliggende ved E18 i Tønsberg.

Publisert Sist oppdatert

Eiendommen med adressen Åslyveien 15, 17, 19, 21 og 23 har tre kontorbygg med et samlet brutto areal på 7768 kvadratmeter og ca. 30 leietakere. Kaupang Invest, som tidligere har vært hovedaksjonær, blir med på eierstrukturen i selskapet som kjøper eiendommen. Ekeli Sæther AS, Emar Eiendom AS og Fontura AS er også med i grupperingen som kjøper Ås Kontorsenter.

Det er Q4 Næringsmegling som har vært megler i transaksjonen. Eiendommen ble markedsført med en prisantydning på 98 millioner kroner, men partene ønsker ikke å si noe om kjøpesummen.

– Vi opplever at Ås Kontorsenter er en spennende næringseiendom som vi ønsker å videreutvikle i nært samarbeid med leietakerne. Tilgjengelighet er en viktig parameter for en rekke virksomheter i dag, og Ås Kontorsenter har et fortrinn med sentral beliggenhet tett på E 18 i Tønsberg, sier Pål Wang, en av tre Nokas-gründere, nå eiendomsinvestor i Emar Eiendom.

Det er Ekeli Sæther og Emar Eiendom som skal forvalte eiendommen.

– Vi har god erfaring med et nært og konstruktivt samarbeid med våre leietakere, og ser frem til å delta i videreutviklingen av et veldrevet kontorsenter i Tønsberg. Vårviktigste ambisjon er å være en partner som legger til rette for at våre leietakere skal få løsninger tilpasset egne planer og vyer for fremtiden, sier Jan Tore Larsen, daglig leder i Emar Eiendom.

Powered by Labrador CMS