Annonsørinnhold

Tjuvholmen Allè, Foto: Nyebilder AS, Thomas Bjørnflaten

Tjuvholmen Work: Alt du trenger for å gjøre en god jobb.

Det står ikke på beliggenheten når Eiendomsspar tilbyr små- og mellomstore bedrifter kontorfellesskap i presentable omgivelser på Tjuvholmen.

I et arbeidsliv preget av endringer rundt hver sving står gamle sannheter for fall. Men denne gjelder fortsatt: Vi gjør alle en bedre jobb når vi trives på jobben. Med Tjuvholmen Work kan enkeltmannsforetak, voksende nystartere og veletablerte bedrifter få tilgang til kontorer, møterom og elegante fellesarealer som vil få selv den mest kravstore til å trives.

 

Foto: Morten Henden Aamot

Lokalene er tilrettelagt for interaksjon, selve fundamentet for samarbeid og kreativitet. Hyggelig resepsjon, stor salong, funksjonelle møterom, moderne kjøkken, terrasse med sitteplasser og utsikt. For de fleste bedrifter innebærer CoWorking at en får tilgang til flere fasiliteter, til glede for både ansatte og kunder. Skal en trekke fram en spesiell faktor, er det at en tilrettelagt hverdag gjør det lettere å bruke tiden sin på det man kan best: Jobben sin.

Foto: Morten Henden Aamot

 

Hva ligger bak satsingen på Tjuvholmen, eiendomssjef Nora Berg Bakke i Eiendomsspar?

Eiendomsspar er medeier i Norges kuleste co-workingkonsept på Forus i Stavanger -FoMo. Dette har inspirert oss. Tilbudet vi har på Tjuvholmen skiller seg mye fra FoMo, de har hver sin unike identitet. Vi synes det er en spennende satsing fordi det gir ulike virksomheter tilgang til et pulserende fellesskap de kanskje ellers ikke ville fått. Tilbakemeldingene er at dette ikke bare er interessant for mindre virksomheter, men også større. Derfor ønsker vi å teste ut dette konseptet på Tjuvholmen. Blir det så populært som vi håper og tror, vil vi vurdere å satse flere steder.

Unik identitet. Foto: Morten Henden Aamot

 

Hva sier leietakerne om å være en del av et større fellesskap?

 -Det er gøy å se hvor positivt dette oppleves. Det oppstår gode relasjoner og samarbeid mellom virksomheter. Hver enkelt kan til enhver tid velge hvor sosial eller privat man ønsker å være. Det skaper trivsel og energi. Så oppleves det selvfølgelig som en fordel å ha tilgang til flotte fasiliteter og personlig service. Det gjør hverdagen enklere, mer effektiv og ikke minst hyggeligere.

Fotograf Morten Henden Aamot

 

Beliggenheten er kanskje en trivselskaper i seg selv?

 -Et levende og moderne byområde med internasjonalt kontormiljø, stort utvalg av spisesteder, shopping, gallerier og Oslofjorden rett utenfor døren gjør det lett å trives. Her får du rett og slett alt på ett sted.

 

Powered by Labrador CMS