Aktuelt:

STERKE TALL: Emil Eriksruds R8 Property nyter godt av økte eiendomsverdier.
STERKE TALL: Emil Eriksruds R8 Property nyter godt av økte eiendomsverdier.

Tjente 145,9 millioner

R8 Property leverte et resultat før skatt på 145,9 millioner kroner i første kvartal etter store verdiøkninger i porteføljen.

Selskapet oppnådde leieinntekter på 32 millioner i første kvartal, en økning fra 30,1 millioner kroner i samme kvartal året før. Investeringsporteføljen økte i verdi med 74,4 millioner kroner, hovedsakelig fra Fornebuveien 1-3, som nå utvikles, og sentrale bærekraftige eiendommer som Powerhouse Telemark og Kammerherreløkka (Comfort Hotell Porsgrunn). I tillegg oppnådde R8 Property positive verdibidrag på 25,2 millioner kroner fra investeringen i Inkognitogaten 33A AS. Dermed endte R8 Property opp med et resultat før skatt på 145,9 millioner kroner.

– Vi er glade for å kunne rapportere det beste kvartalsresultatet i selskapets historie. Den sterke utviklingen var først og fremst drevet av positive porteføljeverdiendringer fra pågående utviklingsprosjekter og sentralt beliggende og bærekraftige eiendommer, samt 25,2 millioner kroner knyttet til vår investering i Inkognitogaten 33A, sier adm. direktør og gründer i R8 Property Emil Eriksrud.

Inkognito Park er forhåndsutleid i ti år til Evolve og 24SevenOffice. Eiendommen gjennomgår nå en større rehabilitering.

– Vår fremgang i kvartalet ble også støttet av et rekordhøyt antall nye og reforhandlede leieavtaler, inkludert en 20-årig leieavtale med Comfort Hotel Skien Brygge AS på ca. 6.300 kvadratmeter i det kommende utviklingsprosjektet Skien Brygge.

Powered by Labrador CMS