Christian L. Mathiesen, Terje Tinholt og Sara Trier.

Tinholt henter toppmegler fra Nordvik

Tinholt Eiendomsmegling har nylig signert en av Oslos mest profilerte eiendomsmeglere, Christian L. Mathiesen.

Publisert

Mathiesen er en av toppmeglerne i Nordvik-systemet.

– Med 24 års erfaring i bransjen og en imponerende karriere bak seg bringer Mathiesen med seg en omfattende kompetanse innen salg av eiendommer, bygårder og nyboligprosjekter med et særskilt godt fotfeste på attraktive Snarøya og Oslo Vest, sier partner Terje Tinholt.

I overgangen tar Mathiesen med seg en bred portefølje av eksklusive eiendommer. Han blir både partner og styreleder i selskapet.

Ifølge Tinholt markerer denne overgangen enda et betydelig steg for Tinholt Eiendomsmegling, som allerede har styrket sitt team med mange anerkjente meglere. Fra Nordvik henter Tinholt også Torstein Kirud som blir kvalitetsleder og er en viktig signering for selskapet.

Christian L. Mathiesen og Torstein Kirud.

– I Tinholt er vi opptatt av å levere skyhøy kvalitet og personlig oppfølging til alle våre kunder. For å klare dette må vi ha med oss de rette menneskene. Det er en dyktig gjeng med tyngde som nå kommer inn i Tinholt, sier daglig leder Sara Trier.

– Vi er svært stolte av å få med både Mathiesen og Kirud på laget som begge er kjent for sin profesjonalitet og brede nettverk innenfor eiendomsmarkedet. Dette vil bidra til å befeste Tinholts posisjon ytterligere, sier Tinholt.

Powered by Labrador CMS