TIL ORBIT: Andreas Lyngstad Bjørshol.

Proptech-selskapet Orbit ansetter og øker salgsambisjonene

Orbit har ansatt Andreas Lyngstad Bjørshol som salgssjef i selskapet.

Publisert

Andreas Lyngstad Bjørshol kommer fra en salgsstilling i Inspiro Group hvor han hadde hovedansvaret for salgsarbeid og bidro til å utvikle Inspiro fra et lite oppstartsselskap til en etablert aktør innenfor nettkurs og digital markedsføring. Nå blir han salgssjef i Orbit, som har utviklet en plattform som skal gi en bedre utnyttelse av kontor og møteplasser og tilrettelegge for desentraliserte arbeidsplasser. For Bjørshol var det avgjørende at Orbit kombinerer kunnskap om eiendom og teknologi for å utfordre måten arbeidslivet forholder seg til kontoret på.

– Som mange andre har vi merket betydelige endringer i arbeidsmiljøet de siste årene, og det ser ut til at arbeidstakere vil etterspørre økt fleksibilitet i årene som kommer. Jeg ser frem til å bidra med min erfaring innen salg og vekst i oppstartsselskaper. Det blir spesielt spennende å jobbe i grensesnittet mellom teknologi og eiendomsutvikling. Jeg ser også frem til å hjelpe med å tilgjengeliggjøre kontorplasser for fremtidens arbeidstakere, og legge til rette for en arbeidsplass som oppfyller kravene og behovene til moderne arbeidstakere, sier Bjørshol.

Orbit befinner seg i vekst- og skaleringsfase, og tilbyr nå hele 51 ulike lokasjoner med arbeids- og møteplasser over det sentrale Østlandet. Via Orbit får man tilgang på flere lokasjoner i blant annet Stor-Oslo, Sætre, Asker, Drammen, Fredrikstad, Skien og Lillestrøm, Son og Porsgrunn.

– Det har vært og vil bli noen tøffe år for kontormarkedet, og vi håper det er en god anledning for eiendomsbransjen til å tenke nytt rundt både forretningsmodeller og produktutvikling. Vi ser det derfor som helt riktig å styrke laget i Orbit, og Andreas tar med seg svært verdifull erfaring fra arbeid med salg og vekst inn i vårt videre salgsarbeid. Vi har høye ambisjoner for omsetningsvekst for 2023 og vi har stor tro på at Andreas er rett mann til å hjelpe oss med å nå våre salgsmål for året, sier Jørgen C. Flaa, CEO i Orbit.

Powered by Labrador CMS