GENERASJONSSKIFTE: Anne Cathrine Lund-Steigedal blir daglig leder og Frode Smørdal blir kreativ leder, når Per Einar Knutsen (ytterst til venstre) og Per Erik Martinussen går over i nye roller i Arcasa Arkitekter. (Foto: Katrine Lunke/Apeland)
GENERASJONSSKIFTE: Anne Cathrine Lund-Steigedal blir daglig leder og Frode Smørdal blir kreativ leder, når Per Einar Knutsen (ytterst til venstre) og Per Erik Martinussen går over i nye roller i Arcasa Arkitekter. (Foto: Katrine Lunke/Apeland)

Tar over ledelsen i Arcasa arkitekter

Anne Cathrine Lund-Steigedal blir daglig leder og Frode Smørdal blir kreativ leder i Arcasa arkitekter.

Publisert Sist oppdatert

Arcasa arkitekter gjennomfører et generasjonsskifte når Per Einar Knutsen og Per Erik Martinussen går inn i nye roller. Anne Cathrine Lund-Steigedal tar over som daglig leder mens Frode Smørdal blir kreativ leder i arkitektkontoret som har rundt 70 ansatte.

– Etter å ha ledet selskapet siden oppstarten i 1986, ønsker Per Einar og jeg å gå inn i nye roller. Med en erfaren partnergruppe var det enkelt å finne en ny duo som vil sikre videre drift og utvikling. Denne løsningen blir veldig bra både for selskapet og oppdragsgiverne våre, sier tidligere daglig leder Per Erik Martinussen.

Arcasa har blant annet jobbet med prosjekter som Rolfsbukta på Fornebu, Eufemias Hage, Millskvartalet, Karenslyst allé 49, Oslo K i Kværnerbyen og Parallell på Løren.

– Vi ser at både behovene og kravene til nye utviklingsprosjekter endres raskt og blir mer omfattende. For å bistå våre oppdragsgivere med å møte denne utviklingen og være i front, spisser vi vår satsing ytterligere. Vi vil fremover ha flere dedikerte medarbeidere som jobber med større utviklingsprosjekter, byutvikling og urbanisme, sier daglig leder Anne Cathrine Lund-Steigedal.

Hun er utdannet ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo, og har de siste 15 årene arbeidet i Arcasa arkitekter. Frode Smørdal er utdannet ved NTNU Trondheim, og har jobbet i selskapet siden 2000.

– Frode og jeg gleder oss til å lede selskapet fremover. Vi overtar en virksomhet i god utvikling, og skal lede et kollegium med høy arkitektfaglig kompetanse.

Per Erik og Per Einar vil gå ut av daglig drift, og fremover heller bidra direkte i prosjektutviklingen med våre oppdragsgivere og oss som nye ledere, samt være premissleverandører i rollene som styremedlemmer, sier Lund-Steigedal.

Samtidig blir Torill Solberg Wikstrøm leder for Bolig, Eivind Bing blir leder for Urban, mens Karsten Hammer Hansen vil lede spesialiseringen Konsept.

Powered by Labrador CMS