ÅPNER: Etter to års arbeid er det klart for nyåpning.

Brukte to år på å pusse opp Melkekartongen i Trondheim

Har mer enn doblet kapasiteten, inkludert med store konferanselokaler. 

Publisert

Etter to år med oppussing står nye Quality Hotel Panorama på Tiller i Trondheim klar for gjestene. Hotellet mer enn dobler kapasiteten, får store konferanselokaler, ny restaurant og gym ifølge en pressemelding.

– Dette er en totaltransformasjon, og hotellet er ikke til å kjenne igjen. De ansatte har gjort en uvurderlig innsats mens vi har pusset opp. Vi har hatt provisorisk inngangsparti, provisorisk resepsjon og provisorisk frokost mens byggingen har pågått, og vi har ikke holdt stengt en eneste dag, hotelldirektø Bjørnar A. Kristiansen.

Hotellet har 327 rom etter utvidelsen i tillegg til konferanselokaler med plass til opp mot 850 mennesker. Eier av Strawberry, Petter Stordalen, har et helt spesielt forhold til hotellet.

- Jeg gjorde mitt første jobbintervju her som 24-åring da jeg søkte jobben som senterleder for City Syd. Jeg var fattig student og hadde så utrolig lyst på den jobben. Selv om hotellet har vært under ombygging, har belegget vært eventyrlig høyt. Det er veldig imponerende, sier han.

Markedstall viser at prisutviklingen for hotellene i byen har skutt fart etter pandemien, og Quality Hotel Panorama er visstnok ett av hotellene som har hatt størst vekst. Hotellet har også mye lavere turnover enn det som er vanlig i bransjen. Hotellet åpner for gjester 4. juli.

Powered by Labrador CMS