Transaksjon:

SATSER MER I SVERIGE: Slik ser Scandinavian Property Group for seg utviklingen av et nyervervet tomteområde i Sverige.

SPG kjøper ytterligere en tomt i Stockholm

Scandinavian Property Group (SPG) har signert avtale om kjøp av en tomt i Tyresö kommune i Sverige. Detaljplanprosessen pågår og man forventer endelig vedtatt detaljplan 1. halvår 2022.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere i dag ble det kjent at SPG selger 256 leiligheter i Strömstad til Vatne Property for 535 millioner SEK. Noen timer etter meldingen om storsalget offentliggjør SPG en ny transaksjon i Sverige, hvor selskapet kjøper en sentral tomt i Tyresö kommune, i umiddelbar nærhet til Tyresö Golfbane.

Tyresö kommune er en kommune i Stockholms län i landskapet Södermanland i Sverige.

SPG utvikler allerede rundt 300 boliger i Tyresö, en kombinasjon av utleieboliger og borettslagsleiligheter.

– Vi er veldig glade for å gjennomføre vårt andre tomtekjøp i Tyresö kommune. Vår Stockholm-portefølje er i vekst og utgjør i dag ca 3500 boliger under utvikling. Vi ser frem til å drive detaljplanen i mål og til å skape flere boliger av høy kvalitet med høy miljøprofil på denne fine beliggenheten nær både natur og kommunikasjon, sier Knut Holte, Managing Partner i SPG.

Prosjektet er en del av et større utbyggingsområde hvor det planlegges for ca. 500 boliger, hotell og golfdrift. Det ervervede området ligger i umiddelbar nærhet til Tyresö golfbane og sentrum. Målet er å utvikle ca. 250 leiligheter fordelt på åtte huskropper med underjordisk garasje.

Advokatfirmaet Schjødt har vært juridisk rådgiver for SPG. Tango og Skierfe Advokatfirma har vært rådgivere for selger.

Powered by Labrador CMS