Aktuelt:

JAKTER FLERE TOMTER: Knut Holte, Managing Partner i SPG.
JAKTER FLERE TOMTER: Knut Holte, Managing Partner i SPG.

Solgte boliger for 2,3 mrd i 2020

Scandinavian Property Group (SPG) solgte 826 boliger med en totalverdi på 2,3 milliarder i sine prosjekter i Norge og Sverige i løpet av 2020.

Publisert

Boligene er solgt som både selveier- og utleieboliger.

- Vi er godt fornøyde med boligsalget gjennom 2020. Som mange andre opplevde vi stans i salget i begge land fra mars til midten av april, før det etter hvert stabiliserte seg på et bra nivå. Med godt boligsalg i begge land, ferdigstillese av flere av våre boligprosjekter og salg av tre utleieprosjekter i Sverige, ble 2020 et mye bedre år enn det man kanskje forventet under nedstegningen i mars, sier Knut Holte, Managing Partner i SPG.

Han legger til:

- SPG har ved inngangen til 2021 en tomtebank på ca. 6000 boliger, og vi besitter store tomter i Drammen, Bærum, Oslo og Stockholm som forventes ferdig regulert i løpet av inneværende år. Vi har derfor et sterkt fokus på å sikre gode resultater i disse prosessene gjennom god dialog og samarbeid med planmyndigheter.

- I tillegg ønsker vi å gjøre ytterligere tomtekjøp i tråd med våre strategiske satsningsområder gjennom året, avslutter han.

Scandinavian Property Group ble etablert i 2004, og er et eiendomsselskap med fokus på det skandinaviske eiendomsmarkedet. Selskapet arbeider innenfor tre industrielle vertikaler i eiendomsmarkedet, helse/omsorgsbygg, boligutvikling og prosjektutvikling innenfor kontor. SPG har i dag ca. 6000 boliger under utvikling, samt en portefølje av næringsbygg på ca. 100.000 BTA.

Powered by Labrador CMS