Transaksjon:

SLUKES AV PATRIZIA: Dette prosjektet, som er under utvikling av Scandinavian Property Group, kjøpes nå av det tyske investeringsselskapet Patrizia.
SLUKES AV PATRIZIA: Dette prosjektet, som er under utvikling av Scandinavian Property Group, kjøpes nå av det tyske investeringsselskapet Patrizia.

SPG selger for 650 mill til Patrizia (+)

Scandinavian Property Group (SPG) selger boligprosjekt i Vegastaden, Haninge utenfor Stockholm til det tyske investeringsselskapet Patrizia. Prosjektet ligger i direkte tilknytning til en ny pendlertogstasjon, ca 20 minutter fra Stockholm Central.

Publisert Sist oppdatert

Prosjektet består av totalt 10 600 kvadratmeter fordelt på 189 moderne utleieboliger, en ICA-butikk på gateplan og 121 parkeringsplasser i garasje. Ferdigstillelse av prosjektet vil være januar 2022.

SPG har til sammen utviklet 292 leiligheter i Vega, hvor de første 103 leilighetene er sluttsolgt og innflyttet. Prosjektet vant Haninge kommunes arkitekturpris i 2020.

- SPG har siden etableringen av prosjektet i 2017, utviklet et stort antall leiligheter i Vegastaden. Vi selger nå det siste byggetrinnet, med attraktive utleieleiligheter og en stor ICA-butikk i direkte tilknytning til pendlertogstasjonen. Vi er veldig stolte av å ha utviklet en ny spennende destinasjon i Vegastaden, sier Knut Holte, Managing Partner i SPG.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.