Annonsørinnhold

Bilder fra Pangea Property Partners, med møbler kjøpt fra Slettvoll.

Slik skaper du et attraktivt kontormiljø

For mange er jobben det stedet hvor vi tilbringer mest tid. Nesten som et andre hjem. Slettvolls Interiørdesigner Lene Liguori vet hva som skal til for å innrede en arbeidsplass der du trives.

– Det som er felles for alle arbeidsplasser, uansett bransje, er at både kunder og ansatte skal ha det bra der. Og da spiller miljøet rundt oss en viktig rolle. Et attraktivt lokale gir en opplevelse av trygghet og profesjonalitet, forteller Lene Liguori.

Hun er ansvarlig for bedriftsmarkedet hos Slettvoll Skøyen og har bred erfaring med å innrede både hjem, fritidsboliger og arbeidsplasser med håndlagde møbler fra Slettvoll.

Kortreist kvalitet

Hvert enkelt møbel lages for hånd på Slettvolls fabrikk på Sunnmøre. Det gir mulighet til å tilpasse alt fra materialer, størrelse, tekstil, farge og sittekomfort. Slettvolls interiørdesigner gir deg råd og veiledning.

– Det at kolleksjonen passer inn i alle disse miljøer, sier mye om både kvaliteten og tilpasningsmulighetene hos Slettvoll. Perfekt for de som stiller ekstra høye krav til innredning av bedriften sin, sier Lene. Slettvoll har god kvalitet som varer.

Gode møter

Gode rom skaper gode møter mellom mennesker – også på jobb. En god ramme rundt arbeidsplassen gir ikke bare økt trivsel, men et godt utgangspunkt for samarbeid, dynamikk og påfyll av energi i en hektisk arbeidsdag. Fra resepsjonen, som skaper det viktige førsteinntrykket, til den komfortable loungen du kan synke ned i mellom slagene.

– Når jeg skal ta fatt på et bedriftsprosjekt, er den enkelte bedrifts behov et viktig utgangspunkt. Et kontorlokale kan for eksempel trenge rom for både fokus og kreativitet. Da må det legges vekt på både et komfortabelt og inspirerende arbeidsområde samt hvilesoner med ro og gode sitteplasser. I tillegg trengs gode møterom for de formelle samtalene og rom for uformelle møteplasser hvor du kan ta en prat over en kaffekopp. Og ikke minst skal innredningen bidra til å skape en helhetsfølelse som står i stil med bedriftens profil.

Sømløs prosess

Selv om du skal kunne føle deg som hjemme på kontoret, er det visse hensyn å ta når et profesjonelt miljø skal innredes. Slettvolls interiørdesignere har god kunnskap om alt fra materialer og slitestyrke til tilrettelegging av gangsoner.

– Vi følger prosessen hele veien. Jeg tror dette er en stor trygghet for kundene, sier Lene Liguori.

Derfor bør du velge Slettvoll til innredning av kontor:

  • Vi tilbyr leasing av møbler. Bra for både miljø og lommebok.

  • Du slipper å bruke tid på de praktiske problemstillingene man møter i en innredningsprosess. Vi holder i trådene – fra første henvendelse til lokalene er ferdig møblert og stylet.

  • Vi tilbyr kortreist, norsk design. Du kan tilpasse alt av materialer, størrelse, tekstil, farge og sittekomfort.

  • Kolleksjonene våre passer inn i alle miljøer, og møblene våre har høy kvalitet og varer lenge.

Leasing for bedrift

Ønsker du å vite mer om leasing for bedrift fra Slettvoll? Ler mer her.

Slettvoll tilbyr leasing av produkter, noe som gir fleksibilitet og økonomiske fordeler.

Trenger du hjelp til å innrede kontorlokaler? Ta kontakt med din nærmeste Slettvoll-butikk, eller bestill befaring med en av våre interiørdesignere.

Leasing er en enkel måte å frigjøre likviditet som ellers ville vært bundet opp i møbler, det forenkler budsjettering og gir forutsigbare kostnader. Når leasingavtalen utløper, kan du kjøpe produktene eller forlenge avtalen med ny innredning. Godt for miljøet – enkelt for din bedrift.

Ønsker du et uforpliktende møte eller en uforpliktende befaring.

Kontaktskjema ligger her

Powered by Labrador CMS