Slik formes fremtidens kontorlokaler av pandemien

Ny teknologi og nye muligheter for å være et steg foran konkurransen og maksimere ROI

Nå som vi er inne i det tredje året med COVID-19-pandemien, begynner vi å se hvordan viktige trender i eiendomsbransjen påvirkes av skiftet mot et mer fleksibelt kontorbruk.

For forvaltere og investorer som klarer å tilpasse seg, skaper den nye utviklingen muligheter for å tiltrekke seg kunder, øke ROI og bygge opp et bærekraftig konkurransefortrinn knyttet til moderne teknologi. Selskaper som ikke henger med på “den nye normalen” kan risikere utfordringer i det lange løpet. Det finnes store muligheter i å bruke data for å støtte leietakere aktivt, sørge for at de er fornøyde og unngå kundefrafall.

Investering i teknologi som gjør hverdagen enklere, for eksempel nøkkelfri adgang til kontorer, er en enkel og moderne løsning som bidrar til økt tilfredshet hos leietakere. Men hva om denne teknologien også kan gi innsikt som bidrar til lengre leieforhold? Med moderne løsninger for adgangskontroll får eiendomsselskaper og eiendomsforvaltere logg over hvem som går inn og ut av bygget, samt oversikt over utnyttelsen av kontorlokalet. Data om bruken av bygget gir verdifull innsikt for de som eier eller drifter kommersiell eiendom. Ved å proaktivt ta i bruk tilgjengelig data kan du imøtekomme leietakernes behov og sørge for et langvarig leieforhold. Du kan for eksempel følge med på kapasitet i kundens sitt kontorlokale og om et mønster i bruk viser at lokalet begynner å bli for stort, for lite eller er ikke flesiblelt nok, har du mulighet til å proaktivt tilby lokaler av passende størrelse fra din egen eiendomsportefølje. Slik tilfredsstiller du kundens behov, samtidig som du reduserer risikoen for en oppsigelse av leieavtalen og følgelig å miste flere måneder med leieinntekter.

Ved å ta i bruk moderne teknologi og utnytte tilgjengelig data proaktivt, kan du maksimere ROI og minimere frafall av leietakere. Ta kontakt med Defigo for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg å få verdifull innsikt fra dine data.

Powered by Labrador CMS